Dinamo

Rednic si noul obiectiv al lui Dinamo: "Raman sa pregatesc sezonul urmator"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

De la celebrele "lasati-ne sa ne pregatim pentru Champions League" ale lui Cristi Borcea Dinamo a ajuns la final de 2019 sa se gandeasca la pregatirea sezonului urmator, desi nu s-a incheiat nici macar sezonul regular in Liga 1 Betano.

Nu o spunem noi, ci chiar antrenorul Mircea Rednic dupa infrangerea suferita, joi seara, in deplasare cu Astra Giurgiu, scor 1-4, in etapa a 21-a.

"Trebuie sa felicitam adversarul, au jucat cu inteligenta. Ne-au asteptat, dupa care am fost surprinsi pe contraatac dupa faze pe care le-am analizat la video. Stiam ca Bus intra pe piciorul drept si trage la poarta. In repriza a doua o totala lipsa de organizare. Ma deranjeaza atitudinea unor jucatori care au primit sanse de a juca. Sunt momente in care ma intreb ce vor de la ei. Nu te poti prezenta in halul acesta. La un moment dat eram ca jaloanele in careu. Nu se poate la nivelul acesta", a spus antrenorul dinamovist.

Rednic a spus ca i-au lipsit doi jucatori importanti fata de meciul din etapa anterioara, dar ca se astepta la mai mult din partea inlocuitorilor.

"Am pierdut doi jucator importanti dupa meciul cu Craiova, pe Montini si Salomao, dar ii avem pe ceilalti care plang ca nu joaca", a mai spus Rednic.

Mai crede si nu prea in playoff

"Sanse matematice mai avem pentru playoff. E clar ca vor fi schimbari si trebuie sa fie. Sa nu poti sa castigi un duel, sa nu poti tine de minge. Ei au si jucatori de calitate si cu experienta la mijlocul terenului", a adaugat Rednic.

"Vom aduce jucatori si vom pregati meciurile ramase. Ne jucam sansa noastra, in fotbal se mai intampla minuni, si pregatim sezonul urmator.Prefer sa lucrez cu jucatori tineri careu au ambitie decat cu unii care doar asteapta salariul si sa plece in vacanta. Cum sa nu ramana Mircea Rednic in playout? Ramane si pregateste sezonul urmator", a concluzionat antrenorul dinamovist.



Rednic si noul obiectiv al lui Dinamo: "Raman sa pregatesc sezonul urmator"