EURO2016

France Football i-a lasat repetenti pe aproape toti jucatorii Romaniei

Prestigioasa publicatie franceza France Football a acordat note foarte mici Romaniei, dupa meciul pierdut cu Franta. Cel mai bun jucator al Romaniei a luat nota 6.

France Football a acordat insa note surprinzator de mici jucatorilor romani, fiind notati doar titularii: Tatarusanu 4 — Sapunaru 5, Chiriches 4, Grigore 5, Rat 5 — Hoban 4, Pintilii 4 — Popa 5, Stanciu 5, Stancu 6 — Andone 5.

In acelasi timp, francezii au luat majoritatea peste 6, doar unul priminf un 5,5: Hugo Lloris 6.5, Bacary Sagna 6, Laurent Koscielny 6 , Laurent Koscielny 6, Adil Rami 6, Patrice Evra 6, Paul Pogba 7, N’Golo Kante 7, Blaise Matuidi 6.5, Antoine Griezmann 5.5 si Olivier Giroud 6.

Bogdan Stancu, care a marcat din penalty in meciul de deschidere a EURO 2016, Franta - Romania (2-1), dar a avut si o mare ocazie de gol, a fost vazut de France Football ca fiind cel mai bun jucator al "tricolorilor" in aceasta partida.

Bogdan Stancu "a fost principalul pericol ofensiv", au scris cei de la France Football, care l-au notat cu 6, singurul jucator al Romaniei care a luat acest calificativ.

France Football l-a evidentiat si pe Nicolae Stanciu, care "a incercat sa gaseasca solutii la mijlocul terenului".

"Cei doi fundasi centrali Chiriches si Grigore s-au aparat foarte bine in prima repriza, dar dupa aceea au scazut ritmul", a notat France Football. Publicatia franceza a remarcat interventia lui Ciprian Tatarusanu la voleul lui Pogba, dar si greseala comisa de portarul roman la golul lui Giroud.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a pierdut in fata Frantei cu scorul de 2-1 (0-0), in meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, dupa un gol primit in minutul 89.

Romania a fost la doar cateva minute de un rezultat de egalitate, dar un sunt pe final trimis de Payet a dus la o infrangere injusta.

Urmatoarele meciuri din Grupa A vor avea loc pe 15 iunie, Romania — Elvetia (ora 19,00, Parc des Princes — Paris) si Franta — Albania (ora 22,00, Stade Velodrome — Marsilia).

[news-119688]



France Football i-a lasat repetenti pe aproape toti jucatorii Romaniei