EURO2016

VEZI Cum l-a asteptat Sir Alex Ferguson pe Ronaldo dupa finala EURO 2016

Un moment surprins de amatori dupa finala EURO 2016 arata un moment unic. Sir Alex Ferguson, unul dintre cei mai mari antrenori ai tuturor timpurilor, il astepta pe Cristiano Ronaldo sa coboare de la premiere. Iata reactia celor doi cand se intalnesc.

 

Sir Alex a fost antrenorul lui Ronaldo intre anii 2003 si 2009, el a fost cel care l-a adus practic pe portughez in fotbalul mare. Dupa atatia ani, Sir Alex a asteptat in tribuna ca un tata emotionat pentru a-l felicita pe Ronaldo si apoi a-l urmari cu privirea in timp ce acesta pleca mai departe.

Ferguson l-a numit pe Ronaldo, in 2003, la acea vreme in varsta de 18 ani, drept "unul dintre cei mai talentati tineri fotbalisti pe care i-am vazut vreodata".

Dupa ceva ani a spus ca "este cel mai bun fotbalist din lume. Contributia sa la gol si presiunea sunt incredibile. Are tot ce ii trebuie".

In ciuda acestui fapt, Sir Alex Ferguson l-a criticat deseori pe Ronaldo pentru faptul ca este egoist pe teren sau prea infierbantat.

In 2013 spunea ca Ronaldo este la maturitate si acumualt destule incat sa fie un jucator complet.

In 2016, Ronaldo a aratat ca toate aceste cuvinte rostite peste ani de Sir Alex sunt adevarate, dar si ca a tinut cont de parerea tehnicianului si a reusit sa isi tempereze sau sa isi corecteze comportamentul de pe teren.



VEZI Cum l-a asteptat Sir Alex Ferguson pe Ronaldo dupa finala EURO 2016