EURO 2020

Jucatorii Danemarcei ar putea sa refuze meciul cu Belgia

Sursă foto: https://twitter.com/ExpressFutbolCL

Kasper Hjulmand, selectionerul nationalei Danemarcei, a anuntat intr-o conferinta de presa ca jucatorii sai vor avea libertatea sa decida daca vor sau nu sa intre pe teren la meciul cu Belgia de joi seara, in Grupa B a EURO 2020.

Jucatorii danezi inca sunt afectati de incidentul care l-a avut in prim plan pe colegul lor Christian Eriksen la partida cu Finlanda.

Eriksen, ne amintim, a suferit un stop cardiac pe teren si a trecut prin minute cruciale in care viata i-a fost pusa in pericol.

Din fericire jucatorul a fost stabilizat si internat intr-un spital din Copenhaga.

Partida dintre Danemarca si Finlanda a fost reluata si incheiata cu victoria debutantei la un turneu final. E vorba evident de Finlanda, scor 1-0.

“Este prea devreme pentru a spune daca fiecare jucator va fi pregatit mental sa joace in meciul de joi.

“Nu va fi nimic grav daca unii dintre ei vor spune ca nu pot juca pentru nu sunt inca apti din punct de vedere emotional”, a declarat selectionerul Danemarcei.

Cu toate acestea, Hjulmand mai spune ca vestile bune venite din partea lui Eriksen a readus bucuria la antrenamentul Danemarcei.

“Stim ca Eriksen se descurca bine. Ne-am intors pe terenul de antrenament, iar jucatorii au fost din nou zambitori”, afirma Hjumland.

Belgia vine la Copenhaga dupa ce a maturat cu Rusia la Sankt Petersburg in primul meci, scor 3-0.



Jucatorii Danemarcei ar putea sa refuze meciul cu Belgia