Cupa Romaniei

Surpriză de proporții în primul sfert de finală din Cupa României Betano. CFR-ul lui Mutu umilit de o echipă din Liga 2

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Corvinul Hunedoara a furnizat surpriza și s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano, după ce a răsturnat complet calculele hârtiei în disputa cu CFR Cluj.

Așa am trăit Corvinul Hunedoara - CFR Cluj

Echipa din eșalonul secund s-a impus cu un neverosimil 4-0 după un meci disputat cu casa închisă la Hunedoara și la care Mircea Lucescu a dat lovitura de start.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt devreme, în minutul 11, când centralul Iulian Dima l-a eliminat pe grecul Tachtsidis de la CFR Cluj pentru o lovitură cu mână aplicată unui adversar la o fază fără minge.

La 0-0 cei de la CFR Cluj au ratat două mari ocazii. Mai întâi Otele a fost blocat in extremis de portarul Lefter la o fază unu contra unu, pentru ca din cornerul rezultat Muhar să reia cu capul în bara transversală.

Corvinul a deschis scorul în minutul 45 prin fundașul Lică în urma unui corner. Acesta a reluat puternic la colțul scurt fără nicio speranță pentru portarul Sava.

La cinci minute după pauză hunedorenii s-au desprins la 2-0 prin Coman. Reluare la colțul scurt din interiorul careului.

Pârvulescu a marcat golul meciului în minutul 67 cu un șut senzațional din afara careului.

La ultima fază a meciului, în minutul 90+2, noul intrat Pop a dus scorul la un incredibil 4-0 cu o lovitură de cap după o centrare din fază fixă.

Corvinul Hunedoara devine prima echipă calificată în semifinalele Cupei României Betano.



Surpriză de proporții în primul sfert de finală din Cupa României Betano. CFR-ul lui Mutu umilit de o echipă din Liga 2