CM 2022

Un fost international roman l-a facut praf pe Messi dupa finala cu Franta: “Maradona n-ar fi facut asta”

Sursă foto: https://twitter.com/AlbertCajidos

Prezent in studioul postului public de televiziune pentru a comenta finala dintre Argentina si Franta, fostul international Viorel Moldovan nu l-a menajat deloc pe Lionel Messi, regele fotbalului mondial la ora actuala.

La decernarea medaliilor de campioni ai lumii, Lionel Messi a aparut ultimul pe podium in calitate de capitan al Argentinei, asa cum era de altfel si normal.

Messi a primit trofeul Cupei Mondiale din mainile lui Gianni Infantino (presedintele FIFA) si ale Seicului Tamim bin Hamad Al Thani, Emirul Qatarului.

Acesta din urma a plusat si a pus pe umerii lui Messi un obiect vestimentar specific tarii gazda a Cupei Mondiale si care este purtat doar de barbatii din cadrul familiei regale.

Cu alte cuvinte, Messi ar fi trebuit sa se simta onorat si nicidecum stanjenit, asa cum s-a vazut din studioul TVR de la Bucuresti, unde Viorel Moldovan a reactionat critic.

“Eu, daca eram Messi, nu as fi purtat asa ceva. Uitati-va, parca e Messi imbracat in fantoma. Asa o sa apara in toate pozele care vor ramane in istorie. Maradona ar fi dat-o jos si ar fi ramas in tricoul Argentinei”, a spus Moldovan.

Se pare ca n-a fost singura reactie in aceasta cheie. Si fostul international argentinian Pablo Zabaleta a comentat in aceiasi termeni din calitate de invitat al postului BBC.

“Dar de ce sa faca asta? Nu avea niciun motiv sa se imbrace astfel”, a spus Zabaleta, anunta Sky Sports.

Fostul international englez Gary Lineker a tinut sa completeze si el: “Pare ca e ceva rusinos, intr-un fel, ca au acoperit echipamentul Argentinei purtat de Messi cu asa ceva”.

Acum, fiecare poate spune orice, doar ca ceva asemanator s-a intamplat si cu Pele dupa finala castigata in 1970 contra Italiei (4-1). Si nu s-a mai suparat nimeni ca marele Pele a purtat pe cap o palarie traditionala mexicana.



Un fost international roman l-a facut praf pe Messi dupa finala cu Franta: “Maradona n-ar fi facut asta”