CM 2022

Farsa de zile mari. Cum a ajuns Messi sa celebreze castigarea Cupei Mondiale cu un trofeu fals

Sursă foto: twitter.com/

Lionel Messi a facut inconjurul planetei cu imaginea bucuriei care a urmat finalei Cupei Mondiale din Qatar.

Numai ca imaginea cu Lionel Messi ridicand deasupra capului trofeul Cupei Mondiale, si care a devenit cea mai vizualizata fotografie din istoria retelei de socializare Instagram, s-a dovedit a fi una falsa.

Falsa prin prisma trofeului care, dupa o analiza a publicatiei argentiniene Clarin, nu ar fi fost cel adevarat.

Cum s-a ajuns aici tine de domeniul scenariilor de Hollywood.

Un cuplu din Australia a creat o replica aproape perfecta, unu la unu, pentru trofeul Cupei Mondiale. Replica ajunsa pe teren dupa incheierea finalei de la Lusail, astfel ca la momentul bucuriei generale in posesia argentinienilor se aflau doua trofee, cel adevarat si o replica aproape identica.

Printr-un concurs de imprejurari la Lionel Messi a ajuns si aceasta replica tocmai in momentul in care era purtat pe umeri de fostul jucator Sergio Aguero. Moment in care a fost facuta poza devenita celebra si intrata in istorie.

Cei de la publicatia Clarin mai noteaza ca Angel Di Maria i-ar fi spus lui Messi despre existenta acestei incurcaturi si ca decarul argentinian ar fi fost deranjat la inceput, dupa care povestea i s-a parut amuzanta.

Intre timp cuplul din Australia si-a recuperat replica trofeului, cu autografele mai multor jucatori argentinieni.Farsa de zile mari. Cum a ajuns Messi sa celebreze castigarea Cupei Mondiale cu un trofeu fals