CM 2022

Regretul lui Messi dupa Cupa Mondiala din Qatar: “Nu-mi place imaginea pe care am lasat-o”

Sursă foto: https://twitter.com/Deportes921

Atacantul argentinian regreta una dintre fazele care l-au adus in centrul atentiei la recent incheiata Cupa Mondiala, unde a cucerit titlul mondial alaturi de nationala tarii sale.

Lionel Messi s-a aflat in centrul atentiei dupa tensionata partida cu Olanda din optimile de finala, un meci decis in favoarea sud-americanilor la loviturile de departajare.

Capitanul Argentinei se afla in zona mixta si acorda un interviu, moment in care dintr-odata a adresat mai multe cuvinte jignitoare in directia atacantului olandez Wout Weghorst, cel care a prins recent un transfer la Manchester United.

Acum, la mai bine de o luna distanta de la respectivul moment, Messi realizeaza ca a gresit si a avut o reactie pe acest subiect.

“Nu-mi place ce am facut. A venit natural tot ce s-a intamplat. In acele momente tensionate, de tatonari si mai ales in toata febra creata de arbitraj, el venise sa stea la zona mixta cand meciul abia se terminase. Oricum, nu-mi place imaginea pe care am lasat-o”, a declarat Messi TycSports, citata de Tuttomercatoweb.

Argentina si Olanda au lunga rivalitate la nivel international, partida din optimile Cupei Mondiale din Qatar intarind aceasta disputa care dateaza de pe vremea marilor Kempes si Cruyff.



Regretul lui Messi dupa Cupa Mondiala din Qatar: “Nu-mi place imaginea pe care am lasat-o”