CM 2022

Messi a criticat dur arbitrajul la meciul cu Olanda. Portarul argentinian il face praf pe Lahoz: "Cel mai prost de la Cupa Mondiala"

Sursă foto: https://twitter.com/Argentina/

Argentina s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale, dupa ce a trecut de Olanda la loviturile de la 11 metri. Anterior insa sud-americanii au avut 2-0 pe tabela, insa centralul spaniol Mateu Lahoz i-a enervat pe argentinieni cu deciziile luate.

Lionel Messi, capitanul Argentinei, s-a numarat printre jucatorii care au reactionat la adresa arbitrajul lui Lahoz, un arbitru care a acordat nu mai putin de 17 cartonase galbene de ambele parti, inclusiv pentru cei aflati pe bancile de rezerva.

“Nu poti pune un astfel de arbitru la un meci de o asemenea anvergura. FIFA trebuie sa faca ceva. Nu se poate ca arbitrul sa nu fie la inaltimea partidei”, a declarat Messi.

Emiliano Martinez, portarul argentinian care a aparat doua dintre loviturile olandezilor la 11 metri, a fost chiar mai vehement de atat.

“Acest arbitru este nebun si arogant. Ii spui ceva, iar el iti vorbeste urat. A dat zece minute de prelungiri, a vrut ca noi sa fim egalati. Este de departe cel mai prost arbitru de la Cupa Mondiala”, nu s-a ferit de cuvinte Emiliano Martinez.

Argentina va intalni Croatia in semifinalele Cupei Mondiale.

 



Messi a criticat dur arbitrajul la meciul cu Olanda. Portarul argentinian il face praf pe Lahoz: "Cel mai prost de la Cupa Mondiala"