CM 2022

Anglia si SUA au dezamagit in duelul direct din Grupa B. Primul 0-0 pentru americani la Cupa Mondiala in 35 de meciuri

Sursă foto: https://twitter.com/premierleague

Pentru a treia oara fata in fata la un turneu final de Cupa Mondiala, Anglia si SUA au oferit un 0-0 putin spectaculos pe arena Al Bayt din Al Khor.

Americanii au fost mai insistenti pe partea ofensiva si au contabilizat mai multe suturi spre poarta (10-8), in timp ce englezii au avut mai multe mingi pe poarta (3-1).

La cornere americanii i-au dominat copios pe englezi (7-3), ultimul fluier al arbitrului fiind acompaniat de un puternic cor de fluieraturi dinspre sectorul fanilor englezi.

In mod evident Anglia a dezamagit in acest meci dupa ce in partida inaugurala si-a rasfatat fanii cu o victorie impresionanta ca scor si prestatie, 6-2 cu Iran.

Englezii se pot considera chiar bucurosi cu punctul obtinut daca ne gandim la bara pe care americanii au avut-o in prima repriza prin Christian Pulisic (min.33).

O prima parte in care Anglia a amenintat poarta adversa in secventele de prelungire prin Mason Mount.

In partea secunda americanii au continuat sa aiba prim planul, in timp ce Anglia a incercat sa fure victoria pe final prin capitanul Harry Kane. Lovitura de cap trimisa de acesta la centrarea lui Luke Shaw n-a prins insa cadrul portii.

Pentru echipa Statelor Unite este primul 0-0 in cele 35 de meciuri disputate pana acum la Cupa Mondiala.

Americanii au doua puncte si in etapa finala din faza grupelor vor intalni Iranul intr-un duel de care pe care pentru calificarea in optimi.

Anglia intalneste Tara Galilor care, cu un punct dupa doua meciuri, nu este nici ea scoasa din cartile calificarii.

Asadar, toate cele patru echipe din Grupa B merg in etapa finala cu sanse de a prinde optimile de finala.

Caseta tehnica

Anglia: Pickford - Trippier, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Bellingham (Henderson 68) – Saka (Rashford 77), Mount, Sterling (Grealish 68) – Kane. Selectioner: Gareth Southgate.

SUA: Turner – Dest (S. Moore 77), Zimmerman, Ream, Robinson – McKennie (Aaronson 77), Adams, Musah – Weah (Reyna 83), H. Wright (Sargent 83), Pulisic. Selectioner: Gregg Berhalter.

Arbitru: Jesus Valenzuela Saez (Venezuela).

La acest meci n-a fost acordat niciun cartonas galben!



Anglia si SUA au dezamagit in duelul direct din Grupa B. Primul 0-0 pentru americani la Cupa Mondiala in 35 de meciuri