Cupa Mondiala de Fotbal

Cum explica Joachim Low esecul cu Macedonia de Nord

Sursă foto: https://twitter.com/DFB_Team

Pana la partida cu Macedonia de Nord nationala Germaniei pierduse doar doua meciuri pe teren propriu in preliminariile pentru Cupa Mondiala.

Doar Portugalia si Anglia reusisera sa invinga Germania in deplasare, iar din acest punct de vedere putem vorbi de cel mai rusinos esec al nemtilor cel putin pe teren propriu.

Inca selectioner al Germaniei pana dupa EURO 2020, Joachim Low a incercat sa explice esecul de la Duisburg, 1-2 cu Macedonia de Nord.

"Am fost obositi si ne-a lipsit prospetimea. Am fost lenti in atac, dar chiar si atunci cand am accelerat, nu am reusit sa punem probleme adversarului. Dezamagirea este enorma.

"Obiectivul era de a lua 9 puncte in primele trei meciuri. Nu putem da vina decat pe noi insine", a spus Joachim Low, anunta presa germana.

Armenia conduce in Grupa J cu punctaj maxim dupa trei meciuri, urmata de Macedonia de Nord si Germania (fiecare cu cate 6 puncte).

Urmeaza Romania si Islanda, cu cate 3 puncte, iar ultima pozitie este rezervata celor din Liechtenstein.

Preliminariile se vor relua pe 2 septembrie, data la care Joachim Low nu va mai fi pe banca nationalei Germaniei.Cum explica Joachim Low esecul cu Macedonia de Nord