Cupa Ligii

ACS Poli Timisoara in finala Cupei Ligii

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Echipa ACS Poli Timisoara a castigat, cu 3-1, returul semifinalei Cupei Ligii contra celor de la ASA Tg.Mures si merge in finala competitiei cu scorul general de 7-3.

Muresenii aveau nevoie de un miracol pe Bega pentru a intoarce acel 2-4 din tur, iar ocazia lui Lemnaru din minutul 6 arata ca echipa lui Ilie Stan a venit la Timisoara sa-si vanda scump pielea.

Minutul 17 a adus deschiderea scorului de cadre Pedro Henrique, jucator care a valorificat cu o reluare la coltul scurt centrarea lui Fucek din flancul stang.

Acelasi Pedro isi trecea in cont dubla in minutul 27 cu un sut plasat la coltul lung, dupa ce tot el ratase anterior o buna ocazie de asemenea din interiorul careului.

ASA Tg.Mures a redus din diferenta imediat dupa pauza prin Sin cu un sut spectaculos la coltul lung dupa o respingere gresita a gazdelor.

Pedro rata hattrick-ul in minutul 50 din fata lui Bolboasa, insa Canu punea capat putinelor sperante ale oaspetilor in minutul 65 cu o reluare decisiva de cap din centrarea lui Fucek.

Timisoara a evoluat cu un jucator mai putin in ultimele cinci minute dupa ce Poparadu n-a mai putut continua partida din cauza unei accidentari. Ionut Popa nu mai avea schimbari la dispozitie in acel moment.

A doua finalista a Cupei Ligii va fi decisa, miercuri seara, in urma disputei dintre Steaua si Dinamo (1-4 in tur).



ACS Poli Timisoara in finala Cupei Ligii