Cupa Ligii

Dinamo castiga in premiera Cupa Ligii

Sursă foto: fcdinamo.ro

Echipa Dinamo Bucuresti a castigat pentru prima data in istoria clubului Cupa Ligii, trofeu adjudecat dupa o finala in care "cainii" s-au impus, cu 2-0, in fata lui ACS Poli Timisoara.

Adam Nemec a marcat cele doua goluri ale meciului in minutele 6 si 26.

Mai intai atacantul slovac a fost lasat singur cu portarul Straton dupa o pasa in adancime a lui Palic si a finalizat cu un sut la coltul lung.

Apoi, la o centrare din stanga trimisa de Nistor portarul timisorean a respins lovitura de cap a lui Straton pana in picioarele atacantului dinamovist si acesta a indeplinit o simpla formalitate din cativa metri.

Dinamo a dominat autoritar jocul si a mai avut doua goluri anulate pe motiv de offside in prima repriza la Rivaldinho si Mahlangu.

In partea secunda s-a jucat mai mult la trecerea timpului, Dinamo tinand de minge, in timp ce timisorenii se gandeau mai mult la partida de campionat cu Pandurii, meci ca o finala pentru ramanerea in Liga 1.

Niciun cartonas galben nu a fost aratat in meciul la care au asistat 12.272 de spectatori.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palici – Hanca (Busuladzici '73), Rivaldinho (Bawab '63), Nistor – Nemec (Tîrcoveanu '83). Antrenor: Cosmin Contra.

Poli Timişoara: Curileac – Haruţ, Bocşan, Şeroni, Novak (Murariu '90+1) – Artean (Soljici '56) – Al. Popovici, Ignea, Bîrnoi, Fucek (Doman '57) – Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Ciprian Danşa, Daniel Mitruţi (asistenţi) - George Găman (rezervă).



Dinamo castiga in premiera Cupa Ligii