Cupa Confederatiilor

Sex, minciuni si casete video cu echipa Spaniei la Cupa Confederatiilor

Echipa nationala a Spaniei merge excelent la Cupa Confederatiilor, insa un scandal imens a fost dezvaluit de presa din Brazilia, tara care gazduieste competitia.

Publicatia braziliana Globoesporte a scris ca mai multi jucatori ai Spaniei s-au destrabalat inainte de partida cu Uruguay.

Brazilienii noteaza ca mai multi jucatori ai Spaniei au chemat o orchestra la hotelul Golden Tulip Recife Palace, pentru o petrecere privata. Dupa muzica, in camere a venit un grup de cinci fete. "Gazdele" au fost cinci jucatori ai echipei nationale, alaturi de un membru al echipei tehnice.

S-a trecut la o partida de poker pe dezbracate. Dimineata, cand sportivii s-au trezit din somn au observat ca le lipsesc cateva de mii de euro. Au alertat imediat paza hotelului, care a consemnat incidentul si a deschis imediat o ancheta. Totul a fost insa oprit de Raul Jimenez, seful pazei Federatiei Spaniole, care a inchis cazul afirmand ca nu s-a intamplat nimic. Jimenez a luat decizia dupa ce a vazut pe camerele de supraveghere ale hotelului imagini cu distractia ce a precedat furtul.

Se pare ca jucatorii au fost pacaliti de orchestra care le cantase, muzicantii au organizat un jaf in colaborare cu fetele pe care le-au recomandat.

Spaniolii au decis insa sa treaca totul sub tacere si sa afirme ca nu s-a intamplat nimic nu pentru ca nu ar fi existat faptele, ci pentru ca imaginile video cu petrecerea erau compromitatoare si a fost mai convenabil si comod sa se scape de ele si de orice polemica pe marginea acestor incidente.



Sex, minciuni si casete video cu echipa Spaniei la Cupa Confederatiilor