Cupa Confederatiilor

Ronaldo face diferenta in meciul cu Rusia

Sursă foto: twitter.com/FIFAcom

Portugalia a obtinut toate cele trei puncte in partida cu Rusia de la Cupa Confederatiilor, meci castigat miercuri la Moscova, cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de starul lusitanilor, Cristiano Ronaldo, cu o lovitura de cap din sase metri in minutul 9.

Pana la pauza acelasi Ronaldo a fost jucatorul care a produs pericol la poarta rusilor. Mai intai cu un sut din lovitura libera in minutul 25, pentru ca dupa alte sapte minute capitanul campioanei Europei sa-l testeze pe Akinfeev cu un sut in forta pe jos.

Rusia a iesit mai mult la joc in partea secunda, cand au aparut si primele ocazii la poarta unui Rui Patricio somer in primele 45 de minute.

Chiar si asa, Akinfeev a limitat scorul cu o parada de zile mari in minutul 50 la lovitura de cap a lui Andre Silva.

Smolov a ratat incredibil in sase metri din centrarea lui Samedov in minutul 61, pentru ca in prelungirile partidei Dhzikya sa treaca incredibil pe langa o minge centrata din corner.

Portugalia acumuleaza patru puncte si este aproape de semifinale, mai ales ca in ultima etapa va intalni modesta Noua Zeelanda.

Rusia, cu un punct dupa doua meciuri, este obligata sa bata Mexicul intr-un meci decisiv pentru semifinale.Ronaldo face diferenta in meciul cu Rusia