Cupa Confederatiilor

Balotelli aduce victoria Italiei in fata Mexicului

Mario Balotelli a fost eroul Italiei, duminica seara, in meciul disputat pe noul Maracand din Rio de Janeiro contra Mexicului intr-o partida din Cupa Confederatiei.

Atacantul lui AC Milan a marcat in minutul 78 golul prin care Italia s-a impus, cu 2-1, in primul meci la un turneu final dupa umilinta suferita in finala Euro 2012. Italia pierdea la Kiev cu trofeul pe masa in fata Spaniei, scor 0-4.

De altfel, italienii au ajuns sa joace la Cupa Confederatiilor ca reprezentanta a Europei tinand cont ca Spania este detinatoarea titlului mondial.

Andrea Pirlo, jucator care a celebrat in meciul de la Rio de Janeiro, jocul cu numarul 100 in Squadra Azzurra, a deschis scorul printr-o executie magistrala din lovitura libera.

La cei 34 de ani ai sai, mijlocasul lui Juventus ramane mintea limpede si la nationala Italiei, turneul final din 2014 marcand fara doar apogeul sau la nivel de international.

Chiar si asa, mexicanii au restabilit egalitatea prin Javier "Chicharito" Hernandez, jucator care a transformat o lovitura de la 11 metri dictata dupa faultul lui Barzagli asupra lui Dos Santos.

In etapa a doua a Grupei A, Italia joaca impotriva Japoniei iar Mexic da piept cu gazda Brazilia intr-un meci de totul sau nimic.



Balotelli aduce victoria Italiei in fata Mexicului