Extrasport

Revoluție în Canada contra vaccinării obligatorii mRNA. Premierul Trudeau și familia au fugit de acasă și au fost ascunși într-o locație secretă

Zeci de mii de oameni, în principal șoferi de camion, s-au organizat impecabil în Canada pentru a lupta împotriva vaccinării obligatorii cu seruri mRNA. Presiunea este atât de mare, încât s-a decis evacuarea din locuința personală a prim-ministrului Trudeau, care a fost dus într-o locație secretă alături de familie.

De la finalul lui 2021, Trudeau a impus vaccinarea obligatorie pentru toți angajații din sistemul de stat, dar și pentru călătoriile cu trenul și avionul. În conditiile in care vaccinurile mRNA și cu vector viral au arătat în practică și timp faptul că nu imunizează, ci trebuie să fie administrate periodic doar pentru a crește un număr de anticorpi, ceea ce nu protejează persoana injectată în a contacta sau împrăștia gripa.

De la începutul lui 2022, în Canada se introdusese un „super green pass”, adică restricții mai mari. De la vârsta de 12 ani în sus, oamenii trebuie să arate un cod QR pentru a avea acces în multe locații de petrecere a timpului liber.

Lucrurile au explodat când s-a cerut vaccinarea obligatorie a șoferilor de camion canadieni care trebuie să călătorească în SUA pentru transportul de marfă. 

Sâmbătă, 29 ianuarie, la temperaturi de minus 30 de grade, peste 10.000 de camioane au blocat Piața Parlamentului din Ottawa, capitala Canadei, iar demonstranții pentru libertate au ajuns să îl viziteze și pe premierul Trudeau, acasă. Trudeau este, la nivelul lui Macron (președintele Franței) și Draghi (premier în Italia), unul dintre marii susținători planetari ai vaccinării forțate și ai impunerii restricțiilor din „Pașaportul Verde” cu cod QR.

Canadienii afirmă că ei sunt „Kilometrul Zero” al Planetei în lupta contra vacinării obligatorii anticovid. În ultiii noi ani, în numele covid, s-a ajuns la o restrângere fără precedent a libertăților umane fundamentale, în țările considerate democratice.

În Canada, peste 82% dintre oamenii cu vârste de peste 5 ani au fost vaccinați, în condițiile în care boala covid este aproape complet inofensivă pentru tineri, afectând în majoritate doar o mică parte a oamenilor în vârstă și cu probleme de sănătate deja existente,  



Revoluție în Canada contra vaccinării obligatorii mRNA. Premierul Trudeau și familia au fugit de acasă și au fost ascunși într-o locație secretă