Extrasport

Planul, după ce o femeie a fost omorâtă de câini în Militari. Închisoare pentru toți cei implicați

O femeie a murit în Sectorul 6 din București după ce a fost mușcată de o haită de șapte-opt câini, conform informațiilor oficiale. Planul pentru a rezolva problema, având în vedere informațiile foarte clare de aici și aici ar trebi să fie următorul:

1. Șefii ASPA la închisoare pentru că nu s-au ocupat de stârpirea cîinilor. Având in vedere sumele pe care le primesc, nu trebuia să mai fie niciun câine în zonă, cu sau fără ajutorul Primăriei Sector 6

2. Șefii Primăriei Sector 6 la închisoare pentru că nu au prijinit ASPA

3. La închisoare și pentru persoanele care dețin în acte acei câini și îi lasă seara să iasă din curți pe domeniul public. Dacă acei câini nu sunt cipați, la închisoare cu persoanele care informal i-au adăposit și i-au hrănit, proliferând, încurajând și particpând indirect la o crimă.

Vedem după aceea dacă vor mai fi astfel de situații oriunde în România.

Idee este următoarea: cei care își asumă o funcție publică și o fac pentru bani, trebuie să înțeleagă că au greșit abordarea. Sau au greșit parțial, își pot lua banii liniștiți, însă ei sunt acolo pentru altceva. Aceia care își asumă greaua funcție publică răspund de bunăstarea oamenilor, în funcție de postul ocupat. Dacă nu o fac, trebuie să răspundă cu amenzi, demitere sau închisoare. În acest caz este închisoare, fiind vorba despre pierderea unei vieți omenești, o viață care putea fi păstrată dacă aceia care ocupă acum funcțiile de răspundere își vedeau de treaba pentru care au fost numiți și pe care au acceptat-o pentru binele public. 



Planul, după ce o femeie a fost omorâtă de câini în Militari. Închisoare pentru toți cei implicați