Extrasport

Dumitru Dragomir: “Am avut coronavirus in 2019”

Fostul presedinte al Ligii Profesionista de Fotbal a declarat ca, in opinia sa, a avut deja coronavirus dupa o calatorie in Italia la finalul anului trecut.

Intrebat daca ii este frica de noul virus gripal Sars-Cov-2, Dumitru Dragomir a spus ca nu ii este teama, el avand deja coronavirus.

“Nu imi este frica, pentru ca l-am avut anul trecut. Am fost foarte rau, internat in spital si sigur simptomele erau de coronavirus. Cred ca din strainatate l-am luat, am venit cu el de afara, cred ca tot din Italia.

“Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea si am fost internat in spital. Au fost doua saptamani groaznice, nu puteam respira, ma sufocam. Nevasta-mea a avut o forma usoara, dar toti au fost contaminati. Si nepotii, copiii”, a povestit Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Teoria conform careia primele cazuri de imbolnaviri cu noul virus gripal au aparut inca de la finalul anului trecut in Romania au fost lansate recent de publicatia Libertatea, cu referire la doua cazuri de pacienti internati la “Matei Bals” cu o forma ciudata de pneumonie dupa calatorii in afara tarii.



Dumitru Dragomir: “Am avut coronavirus in 2019”