Extrasport

Ciprian Marica printre protestarii de la Universitate

Fara angajament dupa despartirea de Konyaspor si in asteptarea unui contract care sa-i ofere sansa de a juca in perspectiva participarii cu nationala Romaniei la EURO 2016, atacantul Ciprian Marica a incercat joi seara o experienta noua, si anume de protestatar in Piata Universitatii.

Internationalul roman si-a anuntat intentia pe reteaua de socializare Facebook inca de miercuri, iar joi seara s-a numarat printre cei aproximativ 10.000 de oameni care au iesit in strada strigandu-si nemultumirile la adresa actualului sistem socio-politic din Romania.

"Romanului ii pasa! Civilizat, vocal, arata ca va fi de-acum cu adevarat implicat in viata Romaniei! Asta este patriotismul! Bravo, romane! Maine seara voi fi alaturi de tine, in strada!”, a scris Marica miercuri seara pe Facebook.

O seara mai tarziu Marica s-a numarat el insusi printre protestatari si s-a lasat fotografiat in mijlocul multimii tinerilor de toate varstele.

"Sunt inca jucator la nationala. Dar tinerii trebuie sa formeze un partid”, ar fi spus Marica, dupa cum anunta unul dintre participantii la discutia cu acesta.



Ciprian Marica printre protestarii de la Universitate