Extrasport

Cea mai hilară conferință de presă văzută în ultimul timp: Oamenii de știință trași la răspundere pentru cutremur

Am văzut-o acum mai multe zile, nu am avut timp să o semnalez, dar o fac azi, așa de weekend. Cea mai tare conferință de presă din ultima vreme din România este aceasta și zic și de ce.

S-a adunat presa din România, s-a trezit watchdog-ul nostru. De ce? Să îi tragă la răspundere pe oamenii de știință despre cutremure. Nu au făcut-o la certificatul verde când s-au restricționat libertăți, nu au făcut-o la injecțiile mRNA testate la liber, fără nicio responsabilitate și garanție.

Nu, au făcut-o acum, presarii s-au dezlănțuit la cutremur. Cutremurele trebuie garantate și prevăzute de INFP. Cum, de ce nu se poate? Dar când va fi următorul? Cum, nu se știe?

Tipul din centru este speriat de moarte și mai că se scuză pentru cutremurele la care oricum nu s-a întâmplat nimic, pare că și le-a asumat. Tipul mai în vârstă din dreapta se distrează reținut, cred că în sinea lui râde. Cel mai tare este fizicianul bărbos din stânga care începe să vorbească la minutul 7, iar la minutul 7.45 are cea mai bună replică a sa. Își reține cu greu sictirul față de întrebările prostești. Omul ar trebui promovat, pentru că e deștept și a avut curaj. La 10:04 este din nou o replică bună. La 14:39 din nou.

Cine crede că un cutremur este un smartphone, să se apuce de arșice. Cine știe pe ce lume este și de ce este pe aici nu are decât să meargă înainte fără frică, iar curajul în România există, avem cred peste 70% din populație curajoasă și deșteaptă privind câți nu au pus botul înghițit unicul adevăr, pe vremea covid.



Cea mai hilară conferință de presă văzută în ultimul timp: Oamenii de știință trași la răspundere pentru cutremur