Extrasport

Se dau cărțile pe față: Anul 2022 va fi al vaccinării obligatorii. Austria, prima țară din lume care o anunță

Cărțile se dau pe față. Austria este prima țară care anunță vaccinarea obligatorie. Începută ca opțională la început de 2021, impusă cu constrângeri pe durata aceluiași an, vaccinarea devine obligatorie în prima țară din Uniunea Europeană și din lume începând din  2022. Aș spune că știrea este șocantă, însă nu este, pentru că planul a părut construit așa de la început, pas cu pas pe ridicarea ștachetei spre direcția dorită, cea a obligativității inoculării cu serurile covid. Eșafodul construit pe impunerea pas cu pas a vaccinării, de la început, ajunge la apogeu: cu forța, pentru că lumea nu îl mai vrea, inclusiv o parte dintre cei care s-au inoculat. România nu va fi excepție. Și nici copiii. Începe prigoana nevaccinaților și subjugarea vaccinaților.

Vaccinarea obligatorie va intra în vigoare în Austria de la 1 februarie 2022, conform BBC, pentru toate persoanele cu vârste de peste 12 ani, dacă între timp nu se aprobă și vaccinul la copii cu vârste de peste 5 ani. În Austria se anunță în weekend proteste masive, inclusiv cu participarea membrilor Poliției și Armatei austriece. În ultimele zece zile, Austria fusese în lockdown doar cu persoanele nevaccinate, dar fără rezultate, cazurile au crescut.

Refuzul oamenilor de a se inocula a ajuns la un alt pas: obligația, forțarea de către autorități. În ciuda opoziției și reticenței oamenilor față de acest vaccin și în ciuda evidențelor că acest ser nu funcționează ca un vaccin, trebuind să fie modificată și definiția termenului „vaccin” pentru el, s-a ajuns la ceea ce părea că se urmărește de la început.

Dacă privim lista de spitalizări și decese din Austria este mult mai mică față de ceea ce s-a întâmplat în 2020. Așadar, motivul creșterii cazurilor este doar o scuză care nu stă în picioare pentru a introduce vaccinarea obligatorie. Chiar dacă sunt mai multe cazuri, dacă sunt mai puține persoane afectare grav, care este problema?

În noiembrie 2020, fără nicio vaccinare în Austria, cazurile de covid au fost de 9.000 pe zi în momentele de vârf, față de vârfurile de 15.000 în noiembrie 2021. Cu 65% din țară inoculată, Austria are în noiembrie 2021 mai multe cazuri, față de „era preMRNA”. Și se trece la vaccinarea obligatorie.

Cu mai multe cazuri de covid acum în noiembrie 2021, decesele sunt la o treime față de perioada anului trecut, 50 pe zi față de 150, iar spitalizările la jumătate, 1.600 față de 3.200. 

Această țară are mai multe cazuri, dar mai puține decese și spitalizări față de „era prevaccin”. Cu toate acestea, se trece la vaccinare obligatorie.

Așa cum se știe, injecțiile actuale cu mRNA nu opresc transmitea și nici contactarea bolii.

Populația a fost îngenuncheată pas cu pas, până la vaccinare obligatorie, deși s-a spus clar de la început că nu va fo vorba de așa ceva, în toate țările din lume, inclusiv S.U.A., Uniunea Europeană și Marea Britanie.
 

Cum să îngenunchezi o populație în 6 pași


Am scris aici în urmă cu scurt timp cei cinci pași cu care Europa a fost păcălită cu Certificatul Verde. Actualizez lista mai jos cu pasul 6: vaccinarea obligatorie.

Așadar, să vedem cei 6 pași care au îngenunceat populația în majoritatea țărilor democratice din Europa, normal România urmând la rând.

Totul s-a petrecut așa: 2020 virus și pregătire vaccin, 2021 vaccinare opțională urmată de constrângere vaccinală prin restricții ridicate pas cu pas, 2022 vaccinare obligatorie.

Pasul 1 - Se introduce Certificatul Verde ca document de călătorii extern. La scurt timp devine document intern de dovedire a sănătății
Certificatul este anunțat și lansat exclusiv  în primăvara lui 2021 ca document de călătorie între țările din Uniunea Europeană. Însă, la finalul verii din 2021, se aprobă temporar ca document de acces în diverse locații din interiorul țărilor. De la călătorii, lumea se trezește că trebuie să îl arate și în țară.

Pasul 2 - Certificatul Verde introdus temporar (1-2 luni) cu restricții interene este prelungit pe termen mediu (vară 2022)
Pe Certificatul intern, încep să fie introduse  mici restricții interne, doar una sau două luni. Însă, surpiză. La expirarea acestui interval scurt, documentul este prelungit din vara lui 2021 până în vara lui 2022 (vezi Italia, Franța). Certificatul Verde devine uzual pe plan intern. Îți dovedești sănătatea ca să te duci undeva. Pe certificat sunt recunoscute trei lucruri: vaccin, trecere prin boală, testare.

Pasul 3 - Testarea începe să fie eliminată pentru unele locații aferente petrecerii timpului liber
Testarea începe să fie scoasă de pe certificat în țară după țară (Italia, Olanda, Austria și altele). Ca testat, nu mai poți avea în unele locații, dar doar cele de timp liber, cum ar fi restaurante, săli de sport etc.

Pasul 4 - Se introduce Certificatul la locul de muncă
La scurt timp apare și o restricție vitală: locul de muncă. Se introduce Certificatul verde la locul de muncă cu vaccin, boală sau testare (vezi Italia). Brusc se trece la atacul asupra mijloacelor de existență. Din 2022, în SUA, la companii de stat sau private precum Mercedes de exemplu, vor avea acces doar cei vaccinați sau testați. În SUA s-au impus așa numitele „mandate de vaccinare” (84 de milioane de oameni trebuie vaccinați sau testați periodic pentru a nu fi dați afară de la serviciu)..

Pasul 5 - Vaccinare obligatorie pentru diverse categorii profesionale la locul de muncă
Se decide eliminarea testării de pe Certificat pentru unele categorii profesionale, pentru a intra la locul de muncă. Astfel personalul medical sau lucrători din azile de bătrâni (vezi Marea Britanie, Germania sau Franța) nu mai pot intra la serviciu fără a fi vaccinați. Aceste categorii ajung la vaccinare obligatorie, 2-7 milioane în Franța și peste 1 milion în Marea Britanie. 

Pasul 6 - Vaccinare obligatorie pentru toată populația
În noiembrie 2021, Austria este prima țară din Uniunea Europeană și din lume care a anunță vaccinarea obligatorie mRNA. Începe în februarie 2022. Pentru toată lumea, pe Certificatul Verde.

onlinesport.ro: Vadim Cușnarencu



Se dau cărțile pe față: Anul 2022 va fi al vaccinării obligatorii. Austria, prima țară din lume care o anunță