Gloria Bistrita

Reghecampf: "Rezultatele din amicale conteaza foarte mult, vreau sa castig tot timpul"

Managerul Gloriei Bistrița, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca este un tip care vrea sa câstige mereu, iar rezultatele din meciurile amicale sunt importante deoarece acestea asigura continuitatea pentru partidele oficiale.

"Sunt foarte mulțumit de randamentul baietilor la antrenamente. Am avut o saptamâna foarte grea, cu multe antrenamente de intensitate foarte mare. Am disputat si câteva meciuri amicale, s-a vazut ca înca suntem în cautari. Înca nu am jucat cu o echipa standard, au fost multi jucatori noi, dar în urmatoarele partide ne vom axa mai mult pe echipa principala. Rezultatele din meciurile de verificare conteaza foarte mult pentru mine, sunt un tip care vrea sa câstige tot timpul. Asa cum te antrenezi, cum joci în amicale, asa vei juca și în meciurile oficiale", a spus Reghecampf pentru site-ul
oficial al gruparii bistritene.

Reghecampf a precizat ca Gloria a intrat în faza a doua a pregatirii, în care antrenamentele vor fi mai mult tactice, rezervate lucrului cu mingea. "Trebuie sa fim bine pregatiti pentru primul meci de campionat, cu FC Timisoara. Vom continua sa ne pregatim în Austria pâna în 13 iulie, mai avem înca doua meciuri amicale de disputat în afara de cele doua de saptamâna aceasta si avem posibilitatea sa ne pregatim în conditii excelente. Am vrut sa scurtam perioada lunga din România pâna la startul campionatului si mai ramânem înca patru zile aici", a subliniat managerul Gloriei.

Mediafax


Reghecampf: "Rezultatele din amicale conteaza foarte mult, vreau sa castig tot timpul"