Gloria Bistrita

Ana Maria Prodan aduce 40 de sud-americani la Bistrita

Ana Maria Prodan este pusa pe fapte mari din dorinta de a-i da o mana de ajutor lui Laurentiu Reghecampf. Noul manager al bistritenilor va primi cadou 40 de jucatori din America de Sud, din care trebuie sa ii aleaga pe cei mai buni.
"Am vrut sa plecam în vacanta si ne-am anulat biletele de Statele Unite de trei ori. Nu avem înca timp de concediu, pentru ca zilele astea vor sosi la Bistrita peste 40 de fotbalisti sud-americani, în special brazilieni si columbieni, pentru un trial. Am vizionat în ultima vreme o gramada de DVD-uri de prezentare, am ales si asteptam sa-i vedem”, a spus Ana Maria Prodan pentru Ring.

Cu aceasta colonie de sud-americani, Ana Maria Prodan ii impune un obiectiv dificil lui Reghecampf: clasarea in primele cinci locuri sezonul urmator.

"Laur este un tip foarte ambitios si s-a si vazut ca si-a lasat adânc amprenta pe unde a antrenat. Si în liga secunda, si la Craiova. În ultima etapa, Craiova a jucat cu totul altceva decât jucase pâna atunci. Sunt sigura ca Bistrita va avea un cuvânt greu de spus în urmatorul sezon si se va bate chiar la primele cinci locuri. De fapt, întotdeauna Gloria a fost o echipa incomoda pentru formatiile puternice de la noi din campionat si asa va fi si de acum încolo”, a adaugat Ana Maria Prodan.

Onlinesport


Ana Maria Prodan aduce 40 de sud-americani la Bistrita