Gloria Bistrita

Reghecampf, oficial la Bistrita

Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial in functia de manager general al Gloriei Bistrita, el urmand sa fie ajutat in sezonul urmator de Remus Vlad, care va ocupa functia de director tehnic.
"Mi-a placut sa lucrez cu toate categoriile de antrenori, dovada imbinarea intre experienta - Remus Vlad si dorinta de afirmare - Laurentiu Reghecampf. Laurentiu a avut o comportare buna in activitatea lui de jucator, cu rezultate bune, si mizez foarte mult pe dorinta lui de a antrena. Criteriul dupa care m-am ghidat intotdeauna in viata este sa vrei. Iar el vrea”, a spus Jean Padureanu.

Noul manager al bistritenilor a afirmat ca isi propune un parcurs bun si promovarea unor jucatori de pe urma carora Padureanu sa asigure bugetul.

"Dupa terminarea campionatului, am avut bunavointa de a astepta un raspuns de la Craiova, care insa nu a mai venit. Am considerat ca este normal sa imi vad de viitorul meu. Ii multumesc domnului Mititelu ca a avut incredere in mine si sper ca este multumit de ceea ce am realizat acolo. Ii urez mult succes in campionatul viitor, multumesc echipei si tuturor celor care m-au ajutat in perioada petrecuta acolo. Gloria Bistrita este un club unde am gasit un colectiv foarte bun, in frunte cu presedintele Jean Padureanu, un om serios, care mi-a oferit sansa de a-mi incepe cariera de antrenor asa cum trebuie.

Echipa a avut un retur foarte bun, totul a fost foarte bine pus la punct, incepand de la fostul antrenor. Cele mai importante lucruri pentru un antrenor sunt linistea si colectivul din spatele lui. Imi propun ca pana in iarna sa obtinem cat mai multe puncte, trei-patru jucatori sa creasca, asa cum s-a intamplat intotdeauna la Bistrita, pentru a putea eventual si vinde. Nefiind un club cu buget mare, trebuie sa ne gospodarim singuri”, a afirmat Padureanu.

Onlinesport


Reghecampf, oficial la Bistrita