Gloria Bistrita

Marius Sumudica: "Nu facem jocurile nimanui, nu ma intereseaza cine ia campionatul"

Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, a declarat, marti, dupa remiza cu Unirea Urziceni, scor 0-0, ca nu îl intereseaza cine câstiga campionatul, iar elevii sai joaca doar pentru ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt bucuros ca si matematic am realizat ce ne-am dorit, ramânerea pe prima scena. Am dovedit ca repriza a doua de la Brasov a fost un accident si sper sa nu mai trecem prin astfel de momente umilitoare. Baietii s-au daruit si au jucat de la egal la egal cu campioana, cea mai buna echipa din campionat. Sunt multumit de ce am realizat la Bistrita, dar vreau sa mai facem doua puncte. Gloria nu face jocurile nimanui, nu ma intereseaza unde se duce titlul. Noi am vrut sa obtinem salvarea matematica. Rezultatul e echitabil. Îmi doresc ca niciodata Gloria sa nu mai aiba probleme cu retrogradarea. Jos palaria pentru Moraes, a vomitat de patru ori înainte de meci, avea frisoane, dar s-a bagat sub dus si a jucat", a spus Sumudica.

Tehnicianul a mai declarat ca vrea sa ramâna la Gloria: "Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid, vreau sa mai ramân la Bistrita cel putin un an, dar primul obiectiv va fi sa nu pierdem decât cel mult un jucator si sa aducem trei-patru fotbalisti, altfel nu ramân".

Presedintele clubului bistritean, Jean Padureanu, a declarat ca rezultatul este echitabil: "Rezultatul este echitabil, a fost un joc bun, care se apropie, per total, de nota 8, zic eu. A fost un joc sportiv, iar arbitrajul nu a influentat partida. Am vazut un public entuziast, ca acum 45 de ani când am venit la Bistrita. Dupa ce, la un moment dat, paream sortiti pieirii, bineînteles ca sunt foarte multumit ca ramânem în Liga I. Sper sa nu ne oprim aici, sa mai scoatem niste puncte si sa ne clasam cât mai sus".

Formatia Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marti, în deplasare, pe terenul echipei Gloria Bistrita, în ultimul joc din cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I.

Mediafax



Marius Sumudica: "Nu facem jocurile nimanui, nu ma intereseaza cine ia campionatul"