Gloria Bistrita

Marius Sumudica: "Va fi dificil sa-l mai tinem pe Moraes la Gloria"

Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, a declarat, sâmbata, ca va fi foarte gru pentru gruparea bistriteana sa-l mai pastreze în lot pe atacantul brazilian Ribeiro Moraes, care, la fel ca si Ioan Hora, ar putea fi transferat la finalul sezonului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o victorie meritata si le multumesc baietilor. Dinamo a suferit doar din punctul de vedere al bancii, pentru ca din 11-le de start a lipsit doar N'Doye si Alexe. Am revenit de doua ori si este un lucru mare pentru o echipa mica. Ne transformam într-o echipa care la anul poate emite alte pretentii. Ma felicit pentru aducerea lui Moraes, valoare lui depaseste acum un milion. Va fi dificil sa-l mai tinem pe Moraes, probabil el sau Hora vor pleca. Hora are oferte din Rusia, dar si din Liga I", a spus Sumudica.

Tehnicianul a adaugat ca arbitrul întâlnirii a acordat usor penalti formatiei Dinamo. "Arbitrul a acordat usor 11 metri pentru ei. Si noi am avut un penalti la Moraes, Moti l-a împiedicat, dar nu ni s-a acordat. Oricum, când totul se termina cu bine nu mai este nevoie sa acuzam arbitrajul. În proportie de 85-90 la suta suntem scapati de retrogradare", a precizat tehnicianul.

La rândul sau, jucatorul Ribeiro Moraes a declarat ca nu se gândeste înca la un eventual transfer, dar ca si-ar dori sa evolueze la o echipa importanta. "Sunt fericit pentru victoria echipei, mai ales ca veneam dupa trei înfrângeri. Ma bucur ca golurile mele au ajutat echipa sa câstige, dar nu este doar meritul meu, întreaga echipa trebuie felicitata pentru ca fara colegii mei nu as putea face nimic. Nu ma gândesc la plecare, sigur visez sa joc la o echipa mare, orice jucator vrea sa joace cât mai sus, chiar în Liga Campionilor", a spus Moraes.

Finantatorul Gloriei, Jean Padureanu, a precizat ca echipa sa a obtinut o victorie frumoasa, care ajuta la îndeplinirea obiectivului. "Nu suntem înca scapati de retrogradare, ne mai trebuie minim patru puncte. La scorul de 1-2, eu personal nu mai speram, dar Sumudica a sperat permanent. Vrem sa-l tinem si din vara pe Moraes la echipa", a spus Padureanu.

Formatia Dinamo Bucuresti a pierdut, sâmbata, cu scorul de 2-3 (2-2), partida sustinuta, în deplasare, în compania echipei Gloria Bistrita, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, suferind prima înfrângere din acest retur de campionat.

Mediafax



Marius Sumudica: "Va fi dificil sa-l mai tinem pe Moraes la Gloria"