Gloria Bistrita

Sumudica: "Pornim cu sansa a doua in meciul de la Cluj"

Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, a declarat, miercuri, ca formatia sa porneste clar cu sansa a doua în meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXV-a a Ligii I, dar ca jucatorii sai au forta sa obtina un rezultat bun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne asteapta o partida foarte dificila, în compania unei echipe cu obiectiv diametral opus fata de al nostru. CFR Cluj e o echipa puternica, e liderul Ligii I, dar mergem sa jucam si speram sa fie totodata si un spectacol. Plecam clar cu sansa a doua, dar am încredere ca jucatorii mei pot face un meci bun si pot obține un rezultat pe masura. Avem în continuare nevoie de puncte", a spus Sumudica, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Presedintele gruparii bistritene, Jean Padureanu, a afirmat ca CFR Cluj este favorita, dar ca echipa sa va lupta pentru un rezultat cât mai bun. "Este un joc extraordinar de greu pentru noi si când spun asta am în vedere valoarea lotului echipei clujene, bugetul de care dispune CFR, faptul ca e pe primul loc si joaca bine. Mergem sa ne aparam sansele", a spus Padureanu.

Directorul tehnic Remus Vlad a subliniat ca Gloria îsi propune sa faca un joc bun la Cluj si, daca se poate, sa realizeze o mare surpriza. "Va fi un meci important pentru ambele echipe, având în vedere obiectivele urmarite, câstigarea titlului la CFR si mentinerea în prima liga la noi. Prin rezultatele de pâna acum, cele doua echipe au demonstrat ca sunt pe un drum bun si e greu de dat un pronostic, depinde în ce tabara esti. Suntem interesati de rezultat, ne obliga situatia din clasament, dar vrem si ca publicul sa urmareasca un joc de calitate, mai ales ca evoluam chiar înainte de Paste. Nu ne sperie potentialul CFR-ului sau locul unu pe care îl ocupa în clasament. Suntem încrezatori în jocul nostru, în fortele noastre si vrem sa ne prezentam bine la acest meci. Indiferent de numele adversarului, vom lupta cu dârzenie pentru realizarea obiectivului", a spus Remus Vlad.

Meciul CFR Cluj - Gloria Bistrita, din etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa sâmbata, de la ora 21.00.

Mediafax



Sumudica: "Pornim cu sansa a doua in meciul de la Cluj"