Gloria Bistrita

Sumudica: "Meciul cu Ceahlaul va fi un alt joc pe viata si pe moarte, de 6 puncte"

Antrenorul echipei Gloria Bistrița, Marius Șumudica, a declarat ca jucatorii sai trebuie sa faca uitat rezultatul de la Pitești și sa câștige meciul din etapa a XXIV-a a Ligii I cu Ceahlaul, care va fi unul pe viața și pe moarte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Trebuie sa facem uitat cât mai repede meciul de la Pitești. Urmeaza un alt joc pe viața și pe moarte, de 6 puncte, și vom da totul sa câștigam. Trebuie sa fim determinați si concentrați pentru a termina victorioși partida de duminica. Mizam pe sprijinul unui public cât mai numeros, care sa ne susțina 90 de minute și sa ne ajute sa luam cele trei puncte. Ne dorim tribune pline, iar spectatorii sa creeze aceeași atmosfera incredibila ca la meciul cu Craiova”, a spus Șumudica, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Președintele gruparii bistrițene, Jean Padureanu, a afirmat ca în meciul de duminica victoria este obligatorie pentru echipa sa. "E neaparata nevoie sa câștigam acest meci. Daca luam cele trei puncte, lucrurile s-ar mai limpezi, se mai scurg și etapele, se mai încurca și alte echipe. Vreau sa scapam de emoții și sa ne clasam cât mai sus”, a spus Padureanu.

Directorul tehnic Remus Vlad a precizat ca pentru Gloria toate partidele sunt capitale, deci și cea cu Ceahlaul. "Pâna acum le-am tratat pe toate în acest mod, drept dovada ca rezultatele au fost pe masura, minus meciul de la Pitești, care a venit la scurt timp dupa victoria cu Craiova. Perioada scurta între cele doua partide n-a fost suficienta pentru descarcarea satisfacției dupa rezultatul cu Craiova. S-a vazut o lipsa de concentrare, de consistența în joc, iar Internațional a avut o viteza în plus fața de noi. Sunt convins ca baieții au tras concluziile jocului de la Pitești. Meciul cu Ceahlaul este la fel de important ca și cel cu Craiova și trebuie sa îl abordam în consecința. Numai victoria e valabila pentru noi”, a spus Remus Vlad.

Meciul Gloria Bistrița - Ceahlaul Piatra Neamț, din etapa a XXIV-a a Ligii I, va avea loc duminica, de la ora 16.00

Mediafax



Sumudica: "Meciul cu Ceahlaul va fi un alt joc pe viata si pe moarte, de 6 puncte"