Wimbledon

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon in semifinale tradata de serviciu. N-a avut nicio sansa in fata unei jucatoare de 23 de ani

Sursă foto: twitter.com/tennis

Serviciul a tradat-o pe Simona Halep in semifinala cu Elena Rybakina, fosta lidera mondiala adunand nu mai putin de 9 duble greseli in fata unei jucatoare de gabarit care a servit constant cu 180 km/h.

Un break a facut diferenta in primul set al confruntarii dintre Simona Halep si Elena Rybakina.

Halep si-a pierdut serviciul devreme, in game-ul doi al semifinalei, Rybakina distantandu-se la 3-0, 4-1 si 5-2.

Campioana in 2019 la Wimbledon, Halep a fost obilgata sa alerge in permanenta dupa adversara, salvand alte trei mingi de break la 0-3 si 1-4.

Halep a revenit de la 0-30 pentru a ramane in primul set (3-5), dar n-a avut ce face pe serviciul adversarei.

Nicio minge de break pentru Halep in cele 37 de minute ale primului set.

Asa am trait Simona Halep in semifinale la Wimbledon

Un prim act in care Halep a comis trei duble greseli, avand un procentaj scazut la prima minge de serviciu (53%).

Rybakina a dominat la puncte direct castigatoare (12-8), cele doua fiind egale la numarul erorilor nefortate (6-6).

Setul al doilea nu a inceput deloc bine pentru Halep. Aceasta a avut doua sanse pentru a trece in fata, dar in cele din urma si-a pierdut serviciul dupa doua duble greseli consecutive.

A urmat Rybakina la serviciu dublandu-si avantajul de pe tabela, fara sa-i lase Simonei vreo sansa de break.

In cele din urma au aparut si primele sanse de break pentru Halep, la 1-2. Rybakina a trimis afara cu reverul la 0-40 si Halep egala scorul pe tabela.

Halep si-a pierdut din nou serviciul in game-ul imediat urmator, dupa ce a condus cu 30-0. La minge de break a comis o dubla greseala! A opta in meci.

Rybakina s-a desprins la 4-2 si 5-3, fiind din nou dominatoare pe serviciu.

Halep a servit pentru a ramane in meci, dar a comis a 9-a dubla greseala pentru 40-40. A urmat o eroare nefortata cu forehand-ul si Rybakina a profitat de prima minge de meci inchizand partida cu un retur castigator in coltul terenului.

Doar 52% pentru Halep procentaj la primul serviciu. Prea putin pentru a emite pretentii in fata unei jucatoare de gabaritul Elenei Rybakina.



Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon in semifinale tradata de serviciu. N-a avut nicio sansa in fata unei jucatoare de 23 de ani