Wimbledon

Simona Halep in semifinale la Wimbledon. A zdrobit-o pe Lisicki in sferturi

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine pe iarba de la Wimbledon si, miercuri, s-a calificat in semifinalele turneului londonez la capatul unei victorii categorice pe care a obtinut-o in fata nemtoaicei Sabine Lisicki, scor 6-4, 6-0. Simon Halep este prima romanca din istorie calificata in semifinalele de la Wimbledon. Halep joaca joi in semifinale, de la ora 16:00, cu Eugenie Bouchard, live.

Lisicki a dominat inceputul meciului si a condus-o pe Halep cu 3-0 si 4-1 gratie unui break luat de nemtoaica in game-ul doi al meciului.

De la acel 1-4 insa pe teren a fost o singura jucatoare si aceasta s-a numit Simona Halep.

Extrem de agresiva la retur, in special pe a doua minge a adversarei, Halep s-a simtit din ce in ce mai bine pe teren, asa cum avea sa si recunoasca la final, iar punctele au inceput sa intre unul dupa altul.

[news-107989]

Mai intai primul set a fost adjudecat la patru, pentru ca in al doilea sa-i administreze lui Lisicki un sec 6-0.

Este pentru al doilea meci la rand cand Halep inchide cu un 6-0, acelasi scor fiind administrat si Zarinei Diyas in optimi de finala.

Victorie in 57 de minute pentru Simona Halep, jucatoare care va lupta pentru un loc in a doua finala consecutiva de Mare Slem cu Eugenie Bouchard, jucatoare care a intrecut-o in doua seturi pe Angelique Kerber. Aceasta din urma o eliminase cu doar o zi in urma pe Maria Sharapova in optimi de finala.

[news-107990]Simona Halep in semifinale la Wimbledon. A zdrobit-o pe Lisicki in sferturi