Wimbledon

GAME CU GAME WIMBLEDON Simona Halep eliminata

Simona Halep a jucat joi contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard si a pierdut semifinala de la Wimbledon. In prima semifinala, Petra Kvitova a obtinut primul bilet pentru finala dupa ce a trecut de Lucie Safarova.

FINAL Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-7 (5-7), 2-6

SET 2, 2-6 Bouchard rateaza a cincea minge de meci si Halep are sansa de break. Ce pacat de aceasta dreapta care iese afara (Egalitate). Bouchard inchide meciul cu a sasea oportunitate.

SET 2, 2-5 Simona serveste pentru a ramane in meci. Sunt insa doua mingi de meci pentru Bouchard. Simona salveaza prima minge cu un as, dar Bouchard se "tiganeste" cu Nouni pentru ca ar fi fost deranjata de un strigat din tribuna. Halep isi vede de treaba si mai castiga doua puncte avand minge de game. Halep mai salveaza o minge de meci cu un forehand plasat chiar pe linie si Simona ramane in meci.

SET 2, 1-5 Dubla greseala comisa de Bouchard la minge de 5-1. Se redreseaza tot cu serviciul si castiga game-ul.

SET 2, 1-4 Halep gaseste un rever in lung de linie castigator (15-15). Inca un break reusit de Bouchard, dupa ce arbitrul Nouni a dat aiurea o minge out. La challenge Simona a avut dreptate si punctul s-a repetat.

SET 2, 1-3 In mod normal acesta nu este jocul Simonei Halep, iar accidentarea de la picior isi pune serios amprenta pe desfasurarea partidei. Bouchard isi castiga serviciul si se distanteaza la 3-1.

SET 2, 1-2 (BREAK) A treia dubla eroare comisa de Halep si Bouchard are doua mingi de break. Prima este salvata. Mai vine insa o dubla eroare din partea Simonei si Bouchard obtine break-ul.

SET 2, 1-1 Egaleaza Bouchard nu inainte ca Simona sa-i trimita un forehand spectaculos prin cea mai inalta zona a fileului.

SET 2, 1-0 Primul game ii revine lui Halep si jucatoarea noastre are avantajul moral de a fi cu un pas in fata adversarei.

18:11 Halep incepe setul doi la serviciu.

TIE-BREAK: Halep incepe cu un mini break dupa un rever trimis afara de adversara (1-0). Halep trimite a doua minge in fileu. Pierde si al doilea serviciu cu forehand putin in afara terenului (1-2). Dubla eroare Bouchard, dar Simona s-a dovedit inspirata si a cerut un challenge care i-a dat dreptate (2-2). Halep face mini break si preia din nou conducerea (3-2), moment in care arbitrul din scaun opreste meciului pentru ca unui spectator i-a venit rau in tribuna. Khader Nouni traverseaza terenul si cheama medicul (foto mai jos). Se reia jocul si Halep isi castiga usor serviciul (4-2). Bouchard apasa mai mult pe lovituri si in mod evident are o jumatate de viteza in plus fata de Halep la deplasarea in teren. Primul set este castigat de canadianca.

SET 1, 6-6 Halep serveste pentru a ramane in set si a trimite primul act in tie-brea. 15-0 dupa o minge trimisa afara de Bouchard. Un contre-pied la care Simona n-a putut reactiona din pricina problemei de la picior. Pur si simplu nu a reusit sa mai schimbe directia. Ce punct reuseste Halep la minge de game, minge de tie-break. A plimbat-o pe Bouchard pana a gasit culoarul de trecere cu reverul in lung de linie.

SET 1, 5-6 Halep are 30-0 pe serviciul advers si pune presiune. Ce bun ar fi un break acum, dar Bouchard ia repede mingea dupa retur si castiga punctul. Un punct la limita la 30-30. De aici s-a vazut out si Halep solicita challenge. Mingea a fost pe linie, Bouchard protesteaza ca Halep a cerut prea tarziu challenge. Game Bouchard si ramane la conducere.

SET 1, 5-5 Simona solicita un challenge, primul in acest meci, si punctul se repeta. Primul punct al game-ului zece. Halep se duce la 40-15 si pana acum pare a gestiona bine problema de la picior. Vine insa dubla eroare, a doua in acest meci (40-30).

SET 1, 4-5 Halep ajunge la o scurta pusa de Bouchard la fileu, dar sportiva din Canada intuieste bine si are trei mingi de game pe propriul serviciu.

SET 1, 4-4 Simona ramane vulnerabila pe a doua minge de serviciu. O minge mai moale pe care Bouchard o ataca nemilos. Canadianca are minge de break dupa o minge care prinde linia exterioara (30-40). Halep raspunde cu un forehand castigator in lung de linie. Egalitate.

SET 1, 3-4 Bouchard se mentine cu un game in fata, dar nu este panica pentru Simona. Meciul se pastreaza in echilibru, fiecare dintre jucatoare reusind cate un break in debut.

SET 1, 3-3 Game greu si lung pe serviciul Simonei. Ajungem la egalitate, dar Halep rezista si o obliga pe Bouchard sa greseasca. Halep castiga pana la urma game-ul si egaleaza la trei.

17:30 Moment frumos cu Stere Halep in prim plan. "Hai tata, hai!" ii striga acesta Simonei Halep.

SET 1, 2-3 Bouchard revine la conducere dupa un game de control din partea Simonei, un game de acomodare cu problema aparuta anterior. Halep este o luptatoare si nu va renunta, cu siguranta.

17:15 Se reia partida cu Bouchard la serviciu. Din primele miscari pare a nu avea probleme in deplasare.

17:24 Meciul este in continuare oprit. Murmur in tribuna, in timp ce Simona este puternic bandajata. Suntem cu sufletul la gura si ii tinem pumnii Simonei sa continue aceasta partida.

SET 1, 2-2 (BREAK) Halep la serviciu cu break in fata, insa Bouchard este extrem de agresiva pe al doilea serviciu (0-30). Bouchard isi ia break-ul inapoi, insa si mai important Simona acuza o accidentare la glezna piciorului stang. Ingrijorare maxima in tabara Simonei. Aceasta este bandajata la picior. Meciul este oprit.

SET 1, 2-1 (BREAK) Halep pune acum primele probleme pe serviciul advers. Are 30-0 si o tine in presiune pe Bouchard. Simona nu sta prea mult pe ganduri si trece la conducere cu break.

SET 1, 1-1 Halep isi face cu usurinta primul sau serviciu al semifinalei.

SET 1, 0-1 Bouchard incepe solid la serviciu si castiga primul game la 15. Halep isi cauta reperele la retur.

17:09 Incepe meciul cu Bouchard la serviciu.

17:02 Halep castiga tragerea la sorti si alege sa primeasca in primul game.

17:01 Acelasi Khader Nouni va fi arbitru in scaun, cel care a oficiat si in finala de la Roland Garros dintre Halep si Sharapova.

17:00 Cele doua jucatoare sunt pregatite sa intre pe teren si o fac in acest moment.

16:35 Urmeaza in doar cateva minute a doua semifinala in care avem placerea sa o urmarim la lucru pe Simona Halep.

FINAL Lucie Safarova - Petra Kvitova 6-7 (6-8), 1-6

16:29 Game, set si meci Kvitova. A sasea victorie obtinuta in fata Luciei Safarova.

16:28 Un nou break reusit de Kvitova si aceasta are trei mingi de meci la 5-1.

16:22 Kvitova ramane la trei game-uri in fata adversarei sale. Nu este un joc spectaculos, dimpotriva chiar. Un tenis extrem de inchis, cu lovituri care nu ridica publicul in picioare.

16:18 Safarova raspunde cu doi asi in acelasi game si reduce din diferenta (1-3). Ramane Kvitova cu un break in fata.

16:14 Setul doi se rupe oarecum la 3-0 pentru Kvitova. De vazut raspunsul Safarovei, pentru ca in caz contrar pana in ora 17 o vom avea pe Simona Halep pe teren.

16:09 Kvitova obtine break-ul si conduce cu 2-0 in debutul setului secund. A mai avut 2-0 si la inceputul meciului.

16:01 Primul set ii revine Petrei Kvitova, cu 8-6 in tie-break. Un game decisiv la fel de echilibrat ca si setul inaugural.

15:52 Safarova trimite afara cu returul si avem tie-break in acest prim set (6-6).

15:44 Kvitova egaleaza la cinci si la cum se joaca ne indreptam spre un tie-break in acest prim set.

15:36 Safarova se mentine la conducere, dar este un avantaj fragil (4-3).

15:31 Un game sase castigat de Kvitova cu serviciul (3-3). Meciul ramane echilibrat dupa un inceput dominat de Kvitova.

15:29 Safarova conduce in premiera dupa trei game-uri obtinute la rand (3-2).

15:23 Foarte agreisva la retur este Safarova si Kvitova are din nou probleme pe propriul serviciu (40-40). Safarova reuseste o lovitura castigatoare prin care egaleaza scorul (2-2) cu break.

15:16 In cele din urma Kvitova isi castiga serviciul si conduce 2-0, dupa un game in care a comis o dubla eroare si apoi a reusit un as.

15:12 Kvitova incepe cu break, dar comite o dubla eroare in primul sau game de serviciu.

15:08 Incepe prima semifinala a turneului feminin cu Safarova la serviciu.

15:07 Vreme insorita la Wimbledon, atipica chiar pentru Londra. Chiar daca va fi sa ploua meciurile sunt programate pe central, unde exista un acoperis retractabil.

15:02 Cele doua jucatoare sunt la incalzire.

14:41 Mai este putin si incepe prima semifinala.

12:25 Declaratiile Simonei Halep inainte de meciul de astazi. (video)

12:15 Buna ziua si bun gasit tuturor fanilor tenisului, incinsi in aceste zile nu doar de soarele de vara, dar si de performantele Simonei Haleo de la Wimbledon. Cu totii asteptam meciul de astazi. Vom incepe insa de la ora 15:00 cu prima semifinala, Safarova - Kvitova, pentru a afla posibila adversara a Simonei Halep din finala (daca va fi cazul). Asadar, noi suntem aici, va asteptam de la ora 3 pentru o noua zi de tenis.

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la capatul unei victorii categorice pe care a obtinut-o in fata nemtoaicei Sabine Lisicki, scor 6-4, 6-0.

In primul set a fost condusa cu 3-0 si 4-1, pentru ca apoi sa il ia cu 6-4. In al doilea i-a administrat lui Lisicki un sec 6-0.

[news-107990]

Este pentru al doilea meci la rand cand Halep inchide cu un 6-0, acelasi scor fiind administrat si Zarinei Diyas in optimi de finala.

A fost o victorie in 57 de minute pentru Simona Halep, jucatoare care va lupta pentru un loc in a doua finala consecutiva de Mare Slem cu Eugenie Bouchard, jucatoare care a intrecut-o in doua seturi pe Angelique Kerber. Aceasta din urma o eliminase cu doar o zi in urma pe Maria Sharapova in optimi de finala.

[news-107987]



GAME CU GAME WIMBLEDON Simona Halep eliminata