Fed Cup

Halep lamureste situatia: “Nu eu am facut echipa la Fed Cup, desi as putea sa o fac”

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Simona Halep s-a aratat deranjata de banuielile ca alegerea Irinei Begu in detrimentul Soranei Cirstea pentru al doilea meci de simplu la partida cu Elvetia ar fi fost facuta la implicarea ei.

O ipoteza pe care am lansat-o si noi dupa anuntul lui Florin Segarceanu si nu am fost singurii. Dumitru Haradau, fost director al turneului ATP de la Bucuresti, a dat o declaratie in acest sens, pe care apoi a negat-o.

“Nu eu am ales echipa, ca sa fie clara aceasta treaba. Chiar daca as putea sa fac acest lucru, nu este genul meu. Sunt liderul echipei, dar nu am spus niciodata ce sa faca celelalte fete. Domnul capitan a ales echipa si se pare ca a ales-o foarte bine”, a spus Halep la Telekom Sport.

Halep a adus doua din cele trei puncte obtinute de Romania contra Elvetiei, iar Begu a punctat si ea in succesul care ne readuce in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Sorana Cirstea a intrat la dublu alaturi de Mihaela Buzarnescu intr-un meci fara miza, pierdut de cele doua in trei seturi, 0-6, 6-0, 6-10.Halep lamureste situatia: “Nu eu am facut echipa la Fed Cup, desi as putea sa o fac”