Australian Open

Sorana Cirstea invinsa de Garbine Muguruza in optimi la Australian Open

Sursă foto: twitter.com

Pentru Sorana Cirstea disputa cu Garbine Muguruza, a 7-a favorita la castigarea Australian Open, s-a dovedit o palarie prea mare si jucatoarea noastra a pierdut in doua seturi aproape fara drept de apel.

A fost un 6-2, 6-3 pentru Muguruza in putin peste o ora de joc, timp in care nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei.

Cirstea a inceput promitator cu un game la zero pe propriul serviciu, dar Muguruza a raspuns ca o mare campioana cu cinci game-uri la rand, dintre care patru au fost fara punct pierdut.

Un joc dezarmant de solid din partea campioanei in exercitiu de la Roland Garros si un prim set adjudecat in 25 de minute.

Cirstea n-a reusit decat o singura minge castigatoare in primul set, in timp ce Muguruza a avut sapte, iar la capitolul erori nefortate jucatoarea din Spania n-a comisi decat trei greseli neprovocate de adversara.

Doua break-uri a obtinut Muguruza, in timp ce Cirstea a irosit singurele ei sanse, doua la numar, in game-ul de final al setului, cand iberica a revenit de la 15-40 si a inchis cu un lob spectaculos.

Acelasi scenariu in setul doi

La fel ca in debutul meciului, Cirstea si-a castigat game-ul de serviciu, dupa care Muguruza a rupt echilibrul in jocul al treilea (1-2). 

Cirstea a tinut aproape revenind in doua randuri, la 2-3 si 3-4, dar un nou game la zero pe propriul serviciu reusit de Muguruza (3-5) a dezarmat-o complet pe Sorana si meciul s-a incheiat cu un break.

Pentru Sorana Cirstea editia din acest an a Australian Open va ramane una de referinta pentru optimea de finala atinsa in premiera, in timp ce Garbine Muguruza depaseste aceasta faza atinsa de doua ori la rand si paseste pentru prima data intre primele opt.



Sorana Cirstea invinsa de Garbine Muguruza in optimi la Australian Open