Australian Open

GAME cu GAME Sorana Cirstea - Garbine Muguruza in optimi la Australian Open

Sursă foto: twitter.com

Sorana Cirstea a intalnit-o in premiera pe Garbine Muguruza din Spania, duminica dupa ora 9 a diminetii in Romania, intr-un meci din optimile Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

FINAL Cirstea - Muguruza 2-6, 3-6

SET 2, 3-6 Un nou break ii aduce victoria Garbinei Muguruza intr-un meci pe care l-a controlat autoritar de la inceput si pana la sfarsit.

SET 2, 3-5 Muguruza isi castiga la zero game-ul de serviciu. A cata oara in acest meci?!

SET 2, 3-4 Fabulos rever castigator in lung de linie reusit de Cirstea in cel mai disputat game al meciului. Jucatoarea noastra salveaza mingi de break si ramane in partida.

SET 2, 2-3 Cirstea isi castiga game-ul de serviciu si ramane aproape de Muguruza. Un singur break face diferenta.

SET 2, 1-3 Un retur brutal din partea Soranei impiedica un nou game alb din partea adversarei, dar Muguruza ramane in continuare imbatabila la serviciu.

SET 2, 1-2 BREAK Muguruza intr-un game in care Cirstea a condus cu 40-15. Jucatoarea noastra solicita interventia fizioterapeutului pentru o problema la mana dreapta, cel mai probabil o batatura aparuta in palma. Time-out medical!

SET 2, 1-1 Sansa buna pe care Cirstea a irosit-o in acest game in care a dus-o pe Muguruza in prelungiri. Un forehand trimis afara i-a adus jocul ibericei.

SET 2, 1-0 Cirstea isi castiga game-ul de serviciu la fel cum s-a intamplat si in debutul meciului.

10:23 Incepe setul secund cu Sorana la serviciu.

STATISTICA: Doar trei erori nefortate a comis Muguruza in cele 25 de minute ale primului set, in timp ce Cirstea a avut o singura minge direct castigatoare.

SET 1, 2-6 Muguruza inchide setul dupa un game in care a revenit de la 15-40, Cirstea irosind primele ei sanse de break in acest meci. Muguruza a pus punct setului cu un lob spectaculos dupa o urcare a Soranei la fileu.

SET 1, 2-5 Cirstea isi castiga game-ul de serviciu si opreste seria de cinci jocuri la rand pentru Muguruza. Aceasta va urma la serviciu.

SET 1, 1-5 Inca un game la zero trecut in contul jucatoarei din Spania, al patrulea in acest set. Pana acum Sorana nu reuseste sa-si gaseasca ritmul pentru a replica.

SET 1, 1-4 Cirstea intrerupe seria de 12 puncte la rand obtinute de Muguruza, dar comita a doua dubla in acest meci si apoi scapa un rever afara. BREAK Muguruza, al doilea pentru jucatoarea din Spania.

SET 1, 1-3 Impresionant serviciul ibericei! Muguruza isi trece in cont al treilea game consecutiv la zero (12-4 raportul punctelor castigate pana acum in favoarea favoritei 7).

SET 1, 1-2 Apare si primul BREAK al meciului. Acesta este reusit la zero de Muguruza. Serviciul a tradat-o pe Cirstea, care a comis si o dubla greseala la 0-15.

SET 1, 1-1 Muguruza raspunde la randul ei cu un game fara punct pierdut pe propriul serviciu. Campioana de la Roland Garros a reusit si primul as.

SET 1, 1-0 Cirstea incepe in forta cu un game la zero. Muguruza inca se afla in etapa de reglare a loviturilor.

9:55 Incepe meciul cu Sorana Cirstea la serviciu.

UPDATE, 9:50 A inceput incalzirea dinaintea meciului, dupa ce arbitra din scaun a oficiat tragerea la sorti.


foto: captura tv eurosport 360

UPDATE, 9:47 Cele doua jucatoare patrund pe teren.

UPDATE, 9:45 Pe arena Margaret Court se fac ultimele pregatiri inaintea meciului Cirstea - Muguruza.

UPDATE, 9:33 Victorie in trei seturi identice ca scor pentru Wawrinka, 7-6, si elvetianul merge in sferturi. Pe arena Margaret Court urmeaza disputa Sorana Cirstea - Garbine Muguruza.

UPDATE, 9:15 Wawrinka si Seppi au ajuns in finalul setului al treilea. Elvetianul conduce cu 2-0 la seturi.

UPDATE, 7:10 Meciul Soranei va debuta undeva in jurul orei 9:00, dupa ce se va fi incheiat partida dintre Stanislas Wawrinka si Andreas Seppi inceputa la 6:48.

Cirstea se afla la cel mai bun rezultat din cariera in Grand Slam-ul de la Antipozi si n-a mai ajuns in aceasta faza a unui turneu major din 2009, cand se oprea in sferturi la Roland Garros.

Pana in aceasta faza a turneului niciuna dintre cele doua n-a pierdut vreun set in cele trei meciuri disputate.

Cirstea a inceput turneul pe locul 78 mondial, dar calificarea in optimi i-a asigurat un salt de cel putin 20 de locuri in clasamentul WTA.

Meciul Cirstea - Muguruza va fi live text in aceasta pagina game cu game duminica dimineata dupa ora 7:00.



GAME cu GAME Sorana Cirstea - Garbine Muguruza in optimi la Australian Open