Australian Open

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucat luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp. 

FINAL Halep - Knapp 6-3, 6-2

3:39 Final de meci. Halep castiga in doua seturi si se califica in turul al doilea la Australian Open. 

3:34 Halep isi castiga game-ul de serviciu si se apropie la un singur game de castigarea meciului (5-2).

3:31 Break la zero reusit de Halep si aceasta reface diferenta de doua game-uri in acest set secund (4-2).

3:26 Greseste Halep si practic ii face cadou un break lui Knapp. Italianca se agata de acest set pentru a ramane in meci. Halep conduce 3-2.

3:23 Halep obtine al doilea break in acest set secund (3-1). Cu un game obtinut la serviciu jucatoarea noastra s-ar apropia de victorie.

3:14 Game foarte bun reusit de Halep pe propriul serviciu (2-1). Halep o misca mult mai mult in teren pe italianca si aceasta da semne de oboseala. 

3:09 Halep revine cu break dupa un lung de linie care musca din tusa laterala a terenului (1-1).

3:01 Knapp o surprinde pe Halep cu un retur dificil de ajuns si italianca produce break-ul chiar in debutul setului al doilea (0-1).

2:59 Incepe setul al doilea cu Halep la serviciu.

2:56 Dupa 45 de minute, cat o repriza de fotbal, Halep castiga primul set al confruntarii cu Knapp (6-3). Un prim set in care Halep nu a fost la cel mai bun nivel al sau, dar si-a revenit jucand dupa un inceput ezitant.

2:48 Knapp revine de la minge de break si tine aproape de Halep in acest set. Halep conduce 4-3 si are un break in fata.

2:45 Halep simte din ce in ce mai bine mingea si terenul. Jucatoarea noastra preia controlul partidei dupa un inceput in care a fost condusa cu 2-0. Acum este 4-2 pentru Simona.

2:38 Al doilea break obtinut de Halep (3-2). Reverul castigator in diagonala terenului a facut diferenta la 30-30, apoi Knapp a gresit o minge simpla.

2:28 Halep face pasul in fata, loveste mingea in urcare si se duce la 40-15 in game-ul de serviciu. Doua erori o aduc pe italianca la egalitate si aceasta rateaza incredibil cu forehand-ul. Ar fi fost sansa de break. Halep castiga in cele din urma, dupa 8 minute de lupta, primul sau game pe propriul serviciu (2-2).

2:22 Break Halep. Jucatoarea noastra nu o lasa pe italianca sa se distanteze si pune primul sau game pe tabela. In continuare Halep arata putina tensiune in jocul sau.

2:17 Halep scapa un forehand in diagonala afara si Knapp are prima minge de break a meciului. Halep isi pierde serviciul si este condusa cu 2-0.

2:14 Knapp castiga primul game al meciului, dar Halep arata dispusa la efort in acest meci si italianca are de muncit pentru fiecare punct.

2:11 Incepe meciul cu Knapp la serviciu.

2:02 Cele doua jucatoare au intrat pe teren. Conditii ideala in aceasta zi inaugurala la Melbourne. 16 grade Celsius la aceasta ora a diminetii in Australia.

2:00 Bun gasit prieteni ai tenisului. De la aceasta ora o urmarim la lucru pe Simona Halep in primul sau meci la Australian Open.

Meciul este programat primul pe Arena Centrala Rod Laver de la Melbourne. 

Knapp este numarul 51 mondial si ar trebui sa fie o adversara de incalzire pentru Simona Halep. Apasati pentru traseul Simonei de la Melbourne si pentru a vedea jumatatea de tablou a sa.

Halep este a treia favorita de la Australian Open si a stabilit in 2014 un record pentru tenisul romanesc la Melbourne, un sfert de finala. 

[news-111881]



GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open