Australian Open

Australian Open: Simona Halep, traseu accesibil pana in semifinale

Eliminarile de luni de la Australian Open ii lasa Simonei Halep un traseu facil pana in semifinale, asa cum s-a cristalizat jumatatea sa de tablou. Ea are sansa sa bata un nou record pentru tenisul romanesc, dupa ce in 2014 a fost primul nume din Romania care a ajuns pana in faza sferturilor de finala la Melbourne. 

Halep are pana in semifinale un traseu in care se poate impiedica de doar alti doi capi de serie. Abia in turul 4 ar putea-o intalni pe Sara Errani (cap de serie nr. 14) . In sferturile de finala ar putea da piept cu  Karolina Pliskova (cap de serie nr. 22) sau Ekaterina Makarova (cap de serie nr. 10) care se vor elimina insa reciproc.

Pana atunci, daca trece de turul 2, Halep o va intalni in turul 3 pe invingatoarea dintre Kristina Mladenovic si Bethanie Mattek-Sands, un meci de asemenea usor.

Drumul pana in semifinale arata astfel foarte facil, mai ales pentru Halep care este o jucatoare redutabila pe hard atunci cand nu are probleme fizice.

In semifinale lucrurile se complica. In acea faza, cea mai probabila adversara este Maria Sharapova, dar si Eugenie Bouchard ar putea face surpriza sa acceada acolo.

[news-111928]

Alaturi de Maria Sharapova, Serena Williams si Petra Kvitova, Simona Halep se lupta pentru locul 3 sau mai sus in clasamentul WTA. Toate calculele sunt aici



Australian Open: Simona Halep, traseu accesibil pana in semifinale