Australian Open

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca.

Pozitia a treia a Simonei Halep va fi sever atacata la Australian Open. Ea ramane pe locul al treilea daca va juca in turul 4, iar Petra Kvitova nu se califica in turul 2, ceea ce este greu de crezut.

Pentru a nu cadea pe locurile 4-5, Halep trebuie sa se califice in sferturile de finala, ceea ce ii asigura pozitii superioare fata de Ana Ivanovic si Caroline Wozniaki. O calificare in sferturi ii asigura si locul 3, cu conditia ca Kvitova sa nu ajunge in turul 4.

[news-111865]

Daca va castiga Australian Open, isi pastreaza locul 3 cu siguranta si are sansa chiar sa ajunga pe locul 2, daca Maria Sharapova nu se va califica in ultimul act. Halep si Sharapova sunt pe aceeasi jumatate de tablou, asa ca acest scenariu este posibil.

In fine, Simona Halep poate deveni numarul 1 mondial daca ia trofeul la Melbourne, iar Serena Williams nu ajunge in sferturile de finala. 

In ceea ce o priveste direct pe Serena Williams, ea se teme oricum pentru locul 1. Este sigura de prima pozitie WTA doar daca se va califica in finala de la Australian Open. Daca turneul va fi luat de Maria Sharapova, iar Serena este eliminata in semifinale, rusoaica va fi pe primul loc mondial. 



CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1