Jocurile Olimpice de Vara Atena 2008

Tadici: "Imi pare rau ca am calificat echipa la Olimpiada"

Odata cu auzul vestii ca va fi demis dupa data de 31 august, Gheorghe Tadici spune ca regreta ca a calificat echipa nationala la Jocurile Olimpice. In plus, Tadici il face pe Gatu 'frustrat', iar pe vicepresedintele FRH, Petru Paleu, 'un taran de Pietricica'.
"Aceasta echipa a obtinut rezultate deosebite, imi pare rau ca am calificat aceasta echipa la Olimpiada, altii nu au reusit si acum sunt linistiti. La mine nu a venit nicio jucatoare la mine ca sa imi reproseze vreun lucru, eu aflu numai din presa. Fara sacrificii nu ai cum sa faci performanta. Mi s-a cerut demisia intr-un mod ordinar de catre niste frustrati, niste neaveniti. La 31 august imi inchei activitatea. Totusi, cuplul Tadici-Musi poate califica inca o data aceasta echipa la Olimpiada", a spus Tadici la sportro.

Gheorghe Tadici a mai afirmat ca vina nu este numai a sa si il critica pe Cristian Gatu, care a anuntat la doar cateva minute dupa esecul cu Franta ca intelegerea cu Tadici s-a incheiat.

"Am incercat sa facem tot ce se poate, sa ne revenim psihic dupa esecul cu Ungaria. Romania poate sa bata orice echipa din lume si poate sa piarda cu orice adversar. Vina este a tuturor, a mea, a lui Musi, a tuturor. Sunt trist, dezamagit, suparat, de reactia unor oameni responsabili de activitatea unor oameni ce au legatura cu conducerea handbalului", a adaugat Tadici.

Onlinesport


Tadici: "Imi pare rau ca am calificat echipa la Olimpiada"