JO 2016

Catalina Ponor in finala de la barna: "Nu-mi vine sa cred"

Gimnasta Catalina Ponor si-a luat adio prematur de la calificarea in finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice, dar a decis pe loc sa plusese si sa se concentreze doar pentru barna. Ea a ajuns in finala de la barna, care va avea loc luni 15 august, de la ora 21:40.

Gimnasta Catalina Ponor si-a luat adio prematur de la calificarea in finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice.

Ponor a inceput concursul de calificari in a doua subdiviziune din cinci la sol si a primit 14.200 pentru exercitiul sau.

O nota mica la care a ajuns in urma mai multor depunctari la capitolul executie.

Ponor a decis apoi sa renunte la sarituri, urmatorul aparat din program, pentru a-si concentra intreaga atentie spre obtinerea calificarii in finala de la barna.

Gimnasta noastra a obtinut 14.900 pentru exercitiul de la barna, avand cea mai mare nota la acest aparat dupa primele doua subdiviziuni.

In cele din urma, la finalul calificarilor, Ponor a incheiat pe al cincilea loc la barna si va concura pentru o medalie in finala acestui aparat.

"M-am calificat in finala olimpica la barna, Dumnezeule, nu imi vine sa cred ca se intampla cu adevarat! Am 29 de ani, am stat trei ani acasa, am revenit in gimnastica in aprilie 2015, dupa o operatie la tendonul lui Ahile, care a necesitat cinci luni de recuperare, si iata-ma aici, in fata singurei sanse sa obtin ceea ce imi doresc", a scris Catalina Ponor pe pagina sa de Instagram.



Catalina Ponor in finala de la barna: "Nu-mi vine sa cred"