Serie A

Un nou spectacol marca Balotelli: "Nu stii nimic despre fotbal!" (video)

Mario Balotelli (atacant AC Milan) a avut o iesire nervoasa la televizor, in direct, pe postul Sky Italia, dupa ce echipa sa a pierdut cu 2-0 in fata celor de la AS Roma.

Balotelli a fost inlocuit dupa un meci slab pe Stadio Olimpico. In interviul de dupa meci de pe Sky Italia evenimentele au escaladat si el a trebuit sa raspunda in fata a doi moderatori tv care l-au criticat in direct.

Intrebat daca nu a ajuns la un nivel inalt la fotbal pentru ca nu se misca destul atunci cand nu are mingea, Balotelli a raspuns: "Nu intelegi nimic despre fotbal. Crede-ma, chiar nu stii nimic. Nu am spus ceva frumos? Nu imi pasa, nu imi pasa. Nu am spus niciodata ca sunt un jucator de top. Sunt un jucator normal, va lua timp sa ajung de talie mondiala, insa motivele pentru care nu sunt la acel nivel nu sunt cele de care spui tu. Fiecare joc e diferit, daca intr-o seara nu ajung sa dau gol atunci inseamna ca e un motiv. Vorbiti mereu despre mine. Daca Milan castiga Mario e tare, daca pierde e vina lui Mario. Vreti sa dau cinci goluri pe meci. Nu am nevoie sa ma criticati voi, ma critic singur".

Balotelli trebuia sa mai vorbeasca si cu alti jurnalisti italieni, dar a plecat in tromba fara sa mai faca vreo declaratie. 



Un nou spectacol marca Balotelli: "Nu stii nimic despre fotbal!" (video)