Serie A

Cu titlul pe masă în derby-ul orașului Milano

Pentru prima dată în istorie Derby della Madonnina, așa cum este cunoscut duelul rivalelor locale Internazionale Milano și AC Milan, este programat într-o zi de luni. La finalul meciului din 22 aprilie ar putea fi decernat titlul de campioană pentru sezonul actual din Serie A. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 22 aprilie, am ales derby-ul AC MilanInter Milano din Serie A și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

AC Milan – Inter Milano (luni, 22 aprilie, 21:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)
Șansă dublă – 1X (cota 1.90)
Marcator – Lautaro Martinez oricând (cota 2.22)
AC Milan șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.70)
Total ofsaiduri – Sub 3.5 (cota 1.70)

Cu șase etape înaintea finalului de sezon din Serie A echipa Inter Milano are un avans de 14 puncte față de rivala AC Milan, a doua clasată.

Inter Milano ar deveni matematic noua campioană a Italiei cu un succes în fața rivalei citadine.

Cele două echipe n-au pierdut niciun meci din ultimele șapte etape și ambele vin după câte o remiză în campionat.

Inter Milano are cel mai bun atac din Serie A (70 goluri marcate), dar și cea mai bună apărare (doar 17 goluri primite).

O singură echipă a plecat neînvinsă din toate deplasările sezonului actual și aceasta este Inter Milano, echipă care a înregistrat 13 victorii și două remize pe teren străin.

Inter Milano s-a impus în ultimele șase deplasări din Serie A.

AC Milan este neînvinsă în ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu în campionat.

Inter Milano s-a impus în meciul tur cu un categoric 5-1. A fost primul meci din ultimele cinci directe în care ambele echipe au marcat.

Ultimele cinci meciuri directe au fost câștigate de Inter Milano.

Cota 16.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul AC Milan – Inter Milano poți ajunge la o cotă cumulată de 16.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 800 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Serie A.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).Cu titlul pe masă în derby-ul orașului Milano