Serie A

Ronaldo in fata primului duel tare in Serie A

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Juventus si Lazio deschid etapa secunda din Serie A cu un duel mult asteptat pe noua arena a torinezilor.

Cristiano Ronaldo va disputa astfel primul meci in fata propriilor suporteri, dupa ce in prima etapa Juventus a deschis sezonul la Verona contra lui Chievo (3-2).

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru Juventus - Napoli

Lazio vine dupa un meci pierdut pe teren propriu in fata lui Napoli (1-2) si are gand de revansa, insa Juventus s-a dovedit o echipa greu de invins acasa.

Sezonul precedent campioana din Serie A a castigat 16 din cele 19 meciuri disputate pe Juventus Stadium, marcand 45 de goluri si primind doar opt.

Interesant este ca Lazio a fost echipa cu cel mai bun atac sezonul trecut in Serie A (89 goluri), cu o medie de 2.34 goluri pe meci. Echipa la care este legitimat Radu Stefan a inregistrat 12 victorii in cele 19 delasari, pierzand doar in trei randuri.

Lazio a fost echipa din Serie A cu cele mai multe goluri in deplaare (44), cu o medie de 2.31 goluri pe meci.

In ultimele cinci intalniri nu s-a consemnat nicio remiza intre Juventus si Lazio, raportul victoriilor fiind de 3-2 in favoarea torinezilor.

Un meci in care remiza e de evitat pentru pariori si care se pot indrepta mai degraba spre cotele oferite pentru numarul de goluri marcate.

Echipele probabile

Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Douglas Costa, Dybala, Mandzukic; Cristiano Ronaldo

Lazio: Strakosha; Luis Felipe, Acerbi, Radu, Marusic; Parolo, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic; Luis Alberto, Immobile.



Ronaldo in fata primului duel tare in Serie A