Serie A

Milan salveaza remiza in deplasare cu Lecce. Gazdele au avut 2-0 la pauza

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan

Campioana Italiei s-a vazut condusa la pauza de Lecce, scor 0-2, un rezultat pe care AC Milan a reusit sa-l indrepte in partea secunda.

Pana la urma s-a incheiat Lecce - Milan 2-2, un rezultat de care profita liderul Napoli, dar si Juventus, formatie care ramane la un singur punct in urma rossonerilor.

Fara victorie in fata celor de la Milan din 2006, Lecce a inceput ca din tun meciul programat, sambata seara, pe Via del Mare, marcand de doua ori in primele 23 de minute.

Gazdele au deschis scorul in urma autogolului atribuit lui Theo Hernandez, in minutul 4, dupa o eroare comisa de Pierre Kalulu in propria jumatate de teren. Acesta a primit de la Ciprian Tatarusanu si a trimis direct in picioarele unui adversar.

Lecce a continuat sa semene panica in careul Milanului aproape la fiecare actiune de atac si dupa un singur minut Federico Di Francesco a trecut foarte aproape de 2-0.

Portarul gazdelor Wladimiro Falcone s-a opus apoi, in minutul 10, la sutul lui Tommaso Pobega, aceasta fiind cea mai mare ocazie a campioanei Italiei in debutul meciului.

Urcat in ofensiva, fundasul central Federico Boschirotto l-a surprins pe Tatarusanu cu o lovitura de cap, in minutul 23, gazdele visand cu ochii deschisi la un succes indelung asteptat.

Milan a revenit dupa pauza prin doua goluri in mai putin de un sfert de ora. Rafael Leao a redus din diferenta din pasa lui Brahim Diaz (58), pentru ca Davide Calabria sa inscrie cu capul golul de 2-2, in minutul 70, din pasa lui Olivier Giroud.

Cu 38 de puncte, Milan revine pe locul doi in clasament, la noua puncte in urma liderului Napoli si la un punct peste Juventus.



Milan salveaza remiza in deplasare cu Lecce. Gazdele au avut 2-0 la pauza