Serie A

Juventus - Milan, derby pentru un loc in Champions League

Sursă foto: twitter.com/

Campioana a Italiei in ultimii 9 ani, Juventus Torino lupta din greu in actualul sezon pentru a prinde un loc in viitoarea editie a UEFA Champions League, iar una dintre rivalele directe este chiar AC Milan.

Cotele oferite de FORTUNA
Juventus: 1.83 | Egal - 3.72 | Milan - 4.50

Meciul din etapa a 35-a este unul cu miza mare pentru ambele formatii, cele trei puncte fiind vizate mai ales dupa ce Napoli a castigat la scor impotriva celor de la Spezia.

Rossonerii vor juca in casa lui Juventus cu cea mai buna linie de clasament in deplasare. Milan a castigat 13 dintre cele 16 meciuri disputate pe teren strain in actualul sezon de Serie A.

Doar doua infrangeri au suferit cei de la Milan in deplasare!

Echipa pregatita de Stefano Pioli nu s-a regasit pe teren propriu, unde Milan a pierdut in fata lui Juventus meciul tur, in ianuarie, cu 1-3. Federico Chiesa a reusit o dubla pe San Siro.

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus si un fost jucator al lui Milan, are la dispozitie intreg lotul de jucatori.

De la Milan va lipsi Samu Castillejo din cauza unei suspendari.

Echipele probabile

Juventus: Szczesny; Danilo, de Ligt, Chiellini, Sandro; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Morata, Ronaldo.

Milan: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic.

Statistici

Juventus a castigat 15 meciuri impotriva lui Milan incepand cu sezonul 2011/12. In acest interval Milan s-a impus doar de trei ori, iar o partida s-a incheiat nedecis.

In plus, gruparea din Piemont a obtinut victoria in ultimele noua meciuri disputate pe teren propriu in fata Milanului. Doar in fata celor de la Foggia (11) au obtinut mai multe succese la rand pe teren propriu in Serie A.

Juventus a primit gol in fiecare dintre ultimele zece meciuri, un amanunt incurajator pentru ofensiva rossonerilor.

Milan a pierdut ultima partida din deplasare. Din februarie 2020 rossonerii n-au mai inregistrat doua infrangeri la rand pe teren strain.



Juventus - Milan, derby pentru un loc in Champions League