Serie A

Jucatorii si staff-ul lui Juventus au renuntat la salarii in valoare de 100 milioane de euro

Sursă foto: https://twitter.com/juventusfc/

In plina criza provocata de coronavirus, cu Italia varf de lance in Europa la numarul de cazuri, campioana din peninsula a luat o decizie radicala.

Jucatorii si oamenii din staff-ul tehnic de la Batrana Doamna au renuntat la salariile pe urmatoarele patru luni (martie, aprilie, mai si iunie).

Astfel s-a ajuns la o economie de 90 milioane de euro sau 100.5 milioane de dolari, anunta CNN.

Tot sportul italian este suspendat de drept pana cel putin la 3 aprilie, dar cu siguranta perioada va fi prelungita.

Italia se afla in perioada de varf a crizei si de abia de acum inainte se asteapta, progresiv, o scadere a numarului de imbolnaviri si mai ales de morti.

De altfel, in ultimele opt zile se cunoaste un trend descendent al mortilor din Italia raportat la numarul de bolnavi de coronavirus.

S-a ajuns de la un procent de 19.67 % in 21 martie la 7.54% in 29 martie, tendinta fiind una spre diminuarea numarului de morti.

La intreruperea sezonului din Italia pe primul loc al clasamentului din Serie A se afla Juventus la diferenta de un punct fata de Lazio.

Italia a pierdut peste 10.000 de oameni din cauza virusului gripal Sars-Cov-2 si are peste 90.000 de imbolnaviri.

Doar Statele Unite ale Americii are un numar mai mare de oameni infestati cu acest nou virus gripal.Jucatorii si staff-ul lui Juventus au renuntat la salarii in valoare de 100 milioane de euro