Serie A

Inter invinge Milan dupa 0-2 la pauza si e noul lider din Serie A

Sursă foto: https://twitter.com/Inter/

Derby de cinci stele, duminica seara, pe San Siro din Milano intre Internazionale si AC Milan, in etapa a 23-a din prima liga italiana.

Milan a condus cu 2-0 la pauza, dar Inter a intors spectaculos rezultatul cu patru goluri dupa pauza si a castigat, cu 4-2.

Un rezultat in urma caruia Inter a egalat la puncte pe Juventus si a urcat pe primul loc in clasamentul din Serie A la diferenta de golaveraj.

Milan a marcat de doua ori intr-un interval de cinci minute in finalul primei reprize, prin Rebic (40) si Ibrahimovic (45), acesta din urma pasand decisiv la prima reusita a echipei sale.

In debutul partii secunde Inter a anulat avantajul rivalei locale cu doua goluri in patru minute marcate de Brozovic (51) si Vecino (54).

Olandezul De Vrij o aducea pe Inter la conducere in minutul 70, pentru ca Lukaku sa inchida tabela in prelungiri, dupa ce Ibrahimovic a ratat cu capul la 3-2.

Astfel, in loc de 3-3 s-a facut 4-2 pentru Inter si Milan ramane fara victorie in Derby della Madonina din 2016.

Cei 75.000 de fani interisti prezenti pe San Siro la meciul de duminica seara au adus in conturile clubului favorit incasari record de 5.5 milioane de euro.



Inter invinge Milan dupa 0-2 la pauza si e noul lider din Serie A