Serie A

Infrangeri pentru Radu Stefan si Papp in Serie A

Fundasii romani Radu Stefan si Paul Papp au fost martori din teren la insuccesele echipelor la care evolueaza in etapa a 2-a din campionatul italian.

Lazio Roma a pierdut pentru a doua oara in acest sezon in fata celor de la Juventus Torino, de aceasta data in campionat, scor 4-1.

Batrana Doamna a marcat rapid doua goluri prin Arturo Vidal in minutele 14 si 27, dupa care Miroslav Klose a redus din diferenta la un minut dupa a doua reusita a juventinilor.

Campioana Italiei a rezolvat ecuatia meciului in partea secunda. Mirko Vucinic a punctat la patru minute de la reluare, iar Carlos Tevez, noul numar 10 de la Juventus, a inchis tabela in minutul 78 cu o super executie din marginea careului.

Radu Stefan a fost integralist la Lazio Roma pe partea stanga a defensivei echipei din Roma.

Toate minutele le-a bifat si Paul Papp la Chievo Verona, echipa care a intalnit pe Napoli in fata propriilor suporteri.

Chievo a tinut piept doar o repriza formatiei lui Rafa Benitez, la pauza tabela aratand un 2-2 spectaculos dupa reusitele lui Paloschi (2) pentru gazde, respectiv Hamsik si Callejon pentru oaspeti.

Napoli s-a dezlantuit in partea secunda si a marcat de alte doua ori prin acelasi Hamsik si Higuain pentru un succes care o urca pe Napoli la conducerea clasamentului din Serie A.

Adrian Stoian a fost rezerva la Chievo.



Infrangeri pentru Radu Stefan si Papp in Serie A