Serie A

Egal senzational cu sase goluri intre Roma si Atalanta

Sursă foto: twitter.com/officialasroma

Etapa secunda din Serie A s-a incheiat cu un meci super spectaculos intre AS Roma si Atalanta Bergamo, echipe care au remizat pe Olimpico, scor 3-3.

Un duel care nu a dezamagit fanii fotbalului nici de aceasta data si care a inceput cu o reusita de senzatie din partea argentinianului Pastore.

Under a centrat din dreapta si mijlocasul adus de la PSG a finalizat cu un calcai de mare finete.

Atalanta a intors scorul prin trei goluri marcate pana la pauza. Mai intai Castagne a egalat in minutul 19 cu un sut din interiorul careului, dupa ce mingea sutat in bara de Zapata a revenit in fata portii.

A urmat reusita de 2-1 a lui Rigoni in minutul 22 din centrarea ideala oferita de acelasi Zapata in fata portii.

Cu sapte minute inaintea pauzei apararea Romei era facuta din nou sah mat la o faza rapida finalizata de Rigoni cu sut din interiorul careului.

Roma a revenit in partea secunda si a redus mai intai din diferenta prin Florenzi cu un sut din actiune, pentru ca in minutul 82 grecul Manolas sa aduca egalarea cu o reluare din sase metri dupa o centrare din lovitura libera.

Tanarul Justin Kluivert a ratat in prelungiri sansa de a deveni eroul Romei ratand o buna ocazie de a marcat scapat singur spre poarta Atalantei.

Cele doua echipei au oferit ultimul 0-0 in urma cu 34 de ani! De atunci au fost 57 de meciuri cu gol sau goluri intre Roma si Atalanta.

Caseta tehnica

Roma: Olsen; Florenzi (Schick 73), Manolas, Fazio, Kolarov; Cristante (Nzonzi 46), De Rossi, Pellegrini (Kluivert 46); Cengiz Under, Dzeko, Pastore;

Atalanta: Gollini; Djimsiti, Mancini (Toloi 64), Palomino; Castagne, Pessina (Hateboer 50), Valzania (De Roon 54), Ali Adnan; Pasalic, Duvan Zapata, Rigoni



Egal senzational cu sase goluri intre Roma si Atalanta