Serie A

Avancronica meciului Napoli – Atalanta

Sursă foto: https://twitter.com/Napoliflash24

Etapa din Serie A se incheie, luni seara, cu meciul dintre Napoli si Atalanta, un meci cu miza mare pentru echipa oaspete.

Napoli si-a incheiat misiunea in actualul sezon odata cu eliminarea in sferturile Europa League. Recenta infrangere, 0-1 pe teren propriu cu Arsenal, a fost a patra in ultimele opt meciuri in toate competitiile pentru echipa pregatita de Carlo Ancelotti.

Un singur meci a pierdut Napoli pe teren propriu in acest sezon de Serie A si a inregistrat in rest 11 victorii si patru remize.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Napoli - Atalanta

Recordul de pe teren propriu in ultimele patru meciuri acasa este de o victorie, doua remize si o infrangere, iar Atalanta va cauta sa profite de momentul de slabiciune al napoletanilor.

Echipa din Bergamo tinteste un loc in editia viitoare a cupelor europene si are nevoie de victorie pentru a ramane in lupta cu Milan si Roma.

Cinci victorii a obtinut Atalanta in ultimele sapte meciuri din deplasare, pierzand o singura data.

Doar in doua din cele 16 meciuri disputate acasa in acest sezon Napoli nu a marcat.

Napoli a castigat ultimele doua meciuri cu Atalanta in campionat, insa echipa din Bergamo a plecat victorioasa la ultima vizita pe San Paolo, pe 2 ianuarie 2018 intr-un meci de Cupa Italiei (2-1).



Avancronica meciului Napoli – Atalanta